De TrendBox en INNR demo

Onlangs hebben wij een uniek concept in onze showroom gepresenteerd: de TrendBox. Dit is tevens de Demo ruimte van Innr Nederland. Een uniek lichtsysteem waar je eenvoudig en betaalbaar een lichtplan voor je kamer maakt; monteert en kan bedienen. Vanaf je smartphone of pad kies je voor zogenaamde lichtscene's.

Onlangs hebben wij een uniek concept in onze showroom gepresenteerd: de TrendBox. Dit is tevens de Demo ruimte van Innr Nederland. Een uniek lichtsysteem waar je eenvoudig en betaalbaar een lichtplan voor je kamer maakt; monteert en kan bedienen. Vanaf je smartphone of pad kies je voor zogenaamde lichtscene's. Dus bijvoorbeeld "eten", "relaxing" en soortgelijke scene's. De lichtsterkte van de verschillende lichtbronnen wordt dan automatisch aangepast. Wilt u het ook in het echt zien echt proberen? U bent van harte uitgenodigd dit weekend.

Onze trendbox is samengesteld door onze adviseurs. Hierin wordt niet gekeken naar merk of prijsstelling; maar los daarvan worden verrassende combinaties gemaakt waarin we nieuwe materialen en trends toepassen. Wacht dacht u van het nieuw betonlook behang van Piet Boon; of de nieuwste vintage kleden van Desso. Het nieuw Hulsta Now Elements met trendkleuren en nog veel meer.