HULSTA DESIGN CENTER

In Zonnemaire treft u de grootste Hulsta collectie van Nederland. In dit Design Center is het summum van de Hulsta programma's live te zien, voelen en bewonderen. Hieronder laten wij u graag zien wat dit tijdens onze Hulsta weken in uw woonkamer kan betekenen.

HULSTA DESIGNWEKEN BIJ INTERIEUR PAAUWE

Heeft u zin om uw bestaande Hulsta meubel of soortgelijk merkmeubel te vervangen? Dan kunt u nu uw bestaande meubel een tweede leven geven en ruilt Interieur Paauwe ze in.
Daarnaast hebben wij tijdens deze Hulsta Design weken diverse feestelijke aanbiedingen.
Wat dacht u van gratis maatwerk, voordeelcombinaties of leer voor de prijs van stof?
Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Wilt u uw nieuwe Hulsta kast geprojecteerd zien volgens uw eigen wensen in uw eigen woonkamer? Maak dan een afspraak met een van onze Hulsta adviseurs en zij tekenen driedimensionaal het meubel van uw dromen. Klikt u op de live support bal rechtsonder en maak direct een afspraak met de adviseur.

Hulsta

Interieur Paauwe in Zonnemaire bevat een van de grootste Hulsta Design Centers van Nederland. Een meubelmerk wat op het gebied van wonen, eten, slapen en maatwerk een topcollectie biedt! Maak in deze beelden kennis met een van de meest innovatieve meubelmerken op het gebied van kasten....

Multi Forma Hulsta linnenkastsystemen

Ontdek het uitgebreide linnenkastprogramma Multi Forma van Hulsta met alle maatmogelijkheden, afschuiningen en noviteiten op het gebied van linnenkast indelingen.
Leverbaar in diverse frontvormen, kleuren en