Ruil je Hülsta klassieker in voor een nieuwe Hülsta met korting!

Interieur Paauwe, International Hülsta retailer of the year 2018 en al ruim 40 jaar Hülsta dealer, is op zoek naar oude Hülsta meubelen. Omdat de kwaliteit van Hülsta uitzonderlijk is, verdienen deze meubelen een tweede leven. En dat krijgen ze als hip vintage meubel! Want weggooien is zonde!

Heb je een oud Hülsta meubel? 

Dan is dit een unieke kans om het in te ruilen voor een nieuw Hülsta meubel met korting. De enige spelregel die wij hanteren is dat het meubel met zekerheid een echt Hülsta meubel is. Des te ouder des te beter en des te hoger de korting!

Kom naar Zonnemaire!

Neem van te voren wat foto's van je oude Hülsta meubel zodat we deze goed kunnen beoordelen. Indien het merk erop staat, fotografeer dit dan duidelijk. Mocht je nog een factuur of andere documentatie hebben, neem die dan ook mee.

In ons Hülsta Design Centre vind je de volledige collectie van Hülsta. Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van je nieuwe Hülsta meubel en geven aan de hand van je foto's een mooie inruilkorting.

De inruil

Wanneer onze buitendienstmedewerkers je nieuwe Hülsta meubel komen brengen, nemen ze je oude Hülsta meubel gelijk mee. Wij zorgen er dan voor dat dit meubel nog een tweede leven krijgt!