Slimme raamdecoratie op afstand bediend

Nu 50% korting op het 2e Luxaflex PowerView automation product!

Je Luxaflex® raamdecoratie automatisch en op afstand bedienen waar en wanneer je maar wilt? Ook als je niet thuis bent? Dat kan met ons smarthomesysteem PowerView® automation.

Je slimme Luxaflex® raamdecoratie zorgt altijd en overal voor de perfecte sfeer in huis. Je bedient je Luxaflex® raamdecoratie eenvoudig via de PowerView® app of Pebble® afstandsbediening, óf je programmeert eenmalig je dagritme en je hebt er geen omkijken meer naar.

Je kunt andere smarthome systemen als Google en Amazon Alexa koppelen met PowerView® om je huis nog slimmer te maken. En geen zorgen, PowerView® automation is geschikt voor iedereen. Onze specialisten installeren het voor je, zodat jij het daarna naar jouw wensen aan kan passen.

Nu 50% korting op het 2e PowerView® product!

Ontdek het comfort van slimme raamdecoratie en bepaal altijd de perfecte sfeer in huis. Jij bepaalt, en PowerView® automation doet de rest.

Actievoorwaarden:

  • De actieperiode is van 1 januari t/m 15 februari 2024.
  • Je ontvangt het tweede (goedkoopste) product met 50% korting. Deze korting wordt direct door de Luxaflex® specialist verrekend.
  • De actie geldt op het basisproduct incl. PowerView® automation. Losse (niet product gebonden) opties, PowerView® accessoires en losse onderdelen/componenten zijn uitgesloten.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.