ARTIFORT FATEUIL SOFT FACET

Soft Facet is een ruime fauteuil met hoge rug die uitblinkt in rijke detaillering. Het minimalistische en eigentijdse ontwerp van Scholten & Baijings heeft een zeer hoog comfort door een unieke samenstelling van meerdere schuimlagen.

Zijn zachtheid en open vorm voelt aan als een zachte deken van geometrisch gestikte facetten die uitnodigen om zachtjes in weg te zakken en weg te dromen. Dit gevoel wordt versterkt doordat de gehele contour van de houten schelp schuim bevat, waardoor de fauteuil het lichaam, nek en hoofd prettig ondersteunt en zeer comfortabel vormt naar de zithouding van de gebruiker.

Een van de rijke details is de riem van tuigleer die de stoelpoten aan de voorzijde met de achterzijde verbindt. Het unieke minimalistische metalen vierpoot onderstel is onderdeel van het ontwerp en kan in vijftig kleuren worden gecoat. 

Ontvang bij aankoop van een Artifort Soft Facet fauteuil 15% korting bij keuze voor een van de vier kwaliteitsbekledingen van Artifort: Artifort Lana, Artifort Selecte, Artifort Spektra of Artifort Viya.

Met de Artifort Textiles-actie wordt Soft Facet nu nog aantrekkelijker. Een voorbeeld: de adviesprijs voor Soft Facet in bouclé bekleding Artifort Viya is nu tijdelijk niet € 2.764,-, maar slechts € 2.349,- . 

Deze promotieactie loopt van 14 juni t/m 31 december 2024 en is exclusief verkrijgbaar bij deelnemende Artifort verkooppunten. De actie niet geldig op ingezonden stoffen en leder en is niet geldig in combinatie met andere acties. 

Ontdek onze acties

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom! Of u nu gezellig wilt rondsnuffelen, specifieke (SALE) showroommodellen wilt bekijken of een interieuradvies op maat wilt, het kan allemaal!