MERA KLIMA DE STOEL MET STOELVERWARMING

Geen andere bureaustoel heeft zo’n duurzame invloed op het bedrijfsklimaat als Mera Klima. De individueel bedienbare zit- en rugverwarming werkt op een duurzame accu die door een slimme techniek intelligent op de gebruiker reageert. Dat bespaart energie en bevordert tegelijkertijd het welbevinden op de werkplek.

De Mera Klima stoel kan bijdragen aan het verlagen van energiekosten voor bedrijven of op het thuiskantoor en kan daardoor ook bijdragen aan het behalen van duurzaamheid doelstellingen.

De thermostaat kan enkele graden lager gezet worden zonder in te leveren op comfort, want de Mera Klima stoel verwarmt op efficiënte wijze direct op het lichaam, net als stoelverwarming in de auto.

Verder is de Mera Klima stoel een oplossing voor die locaties in een gebouw waar het binnenklimaat niet optimaal is. Denk bijvoorbeeld aan receptiebalies.

De Mera Klima stoel voldoet aan de NEN1335.

ACTIEVOORWAARDEN:
  • Geldend voor de bureaustoel in de kleur zwart
  • In plaats van € 1.361 kost deze € 1.050
  • Actie geldig t/m 31 december 2024.
Ontdek onze acties

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom! Of u nu gezellig wilt rondsnuffelen, specifieke (SALE) showroommodellen wilt bekijken of een interieuradvies op maat wilt, het kan allemaal!