Adviesteam

Maak kennis met onze interieuradviseurs. Stuk voor stuk zijn het gediplomeerde professionals met een passie voor wonen.

Steven Marteijn

Als we van een huis een thuis hebben gemaakt hebben we het goed gedaan. Geen showroom; maar een interieur wat als een warme jas om je heen zit. Waar je jezelf thuis voelt en alle praktische zaken aansluiten op je eigen manier van leven. 
Toch een beetje 'vakidioot'  met voorliefde voor mooie producten .Niet verkopen; maar helpen zoeken naar datgene wat bij u past. Zowel qua smaak/woonstijl , praktische zaken en budget. Dan komen we samen tot het mooiste en beste interieur. En daar gaan we voor!

Sylvana Fokker

"Ik vind het belangrijk om een band met mijn klant op te bouwen waardoor we samen tot het beste interieur komen.  Verder heb ik een voorliefde voor wat strakker design en verlichting. Door mijn extra kennis op dit gebied maak ik graag een lichtplan voor u en kan u daarmee  goed op weg helpen in de wereld van alle nieuwe lichtbronnen die er te koop zijn.

Leen de Jonge

"Ooit begonnen bij Paauwe als meubelstoffeerder kan ik met deze ervaring als geen ander de details en de meerwaardes van een meubel aan u laten zien.  In combinatie met een goed interieurplan zorgt dit ervoor dat praktijk en plan goed op elkaar aansluiten en ontstaat er een klasse-interieur. " 

Jeanine Jansen-Paauwe

"Opgegroeid tussen de meubelen zit het vak toch een beetje in de genen. Met een voorkeur voor wat stoerder natuurlijke materialen in een eigentijdse landelijke sfeer wil ik graag de mooiste interieurs met u maken.  Ook de mix van stijlen spreekt me zeker aan. Ik wil u graag laten zien wat we daar allemaal in kunnen betekenen "

 


Ada Paauwe

" Als inkoper van onze stoffencollectie heb ik een voorliefde voor mooie stoffen en het bezig zijn met kleuren. Half is niet goed genoeg. Ik blijf net zo lang met u zoeken tot het perfect is!   Daarnaast kan ik u alles vertellen over de fraaiste manieren om stof te confectioneren. " 

 


Johan Paauwe

"Als inkoper probeer ik bij het samenstellen van de collectie altijd u te verrassen. Uiteraard vindt u de nieuwste modellen van onze topmerken, maar daarnaast ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en mooie meubelstukjes die u nergens anders zult vinden. "