Een echt thuis aan de Oosterschelde

In het prachtige mosseldorp Yerseke staat een nieuw appartementencomplex, pal aan de Oosterschelde. Het zicht vanuit appartementencomplex 'De Zaete' strekt helemaal tot aan de Zeelandbrug. Zeeuwser wonen kan bijna niet, zou je zeggen. De bewoners kochten er een appartement op de zevende verdieping. Ze schakelden Interieur Paauwe in voor de inrichting. Een gulden greep, zo bleek, want dankzij Lisa Geuze, adviseur bij Interieur Paauwe, werd het appartement een echt thuis in plaats van alleen maar een nieuw huis.

VROEG IN HET PROCES AAN TAFEL
Wanneer je ervoor zorgt dat genoeg lichtpunten en stopcontacten zich op exact de juiste posities bevinden, heb je weinig last van kabels als je met de verlichting aan de slag gaat. Ook besprak Lisa samen met de opdrachtgevers de indeling van het interieur, bracht ze kleuradvies uit en deed ze vervolgens voorstellen voor maatwerkkasten, meubelen, materialen en wandbekleding.
INTERIEUR VOORAF GEVISUALISEERD

"Dankzij de begeleiding van Lisa en de mogelijkheid om ons ingerichte appartement alvast in 3D op de computer te kunnen ervaren, wist ik dat we in een echt thuis terecht zouden komen. Dat bracht mij veel rust!"

EEN GEZELLIG, WARM INTERIEUR MET ZEEUWSE ELEMENTEN

In de woonkamer treffen we een prachtige hoekbank aan, bekleed met een stoere stof. Een evenzo stoer vloerkleed markeert het ziteiland, terwijl langs de wanden de maatwerkkasten zorgen voor een luxe sfeer die je verwacht in een hotelsuite. 

In de keuken is gekozen voor een strakke hanglamp, die functionaliteit en esthetiek perfect combineert. Tijdens het koken heb je het juiste licht zonder in te boeten aan uitzicht. Het hele interieur is uitgevoerd in warme kleuren, gecompleteerd door Zeeuws blauw.

Een uitgebreide reportage van dit appartement is gepubliceerd in Excellent Magazine nr. 5 van 2022.