Familiehuis in Nieuw-Haamstede

In het prachtige duingebied van Nieuw-Haamstede, midden in het groen en op loopafstand van het strand, staat een warm familiehuis. Het was de wens van de eigenaren om hier echt een ontmoetingsplek te maken voor familie en vrienden.

Centrale plek in de woning is de grote familietafel. De stoere uitstraling komt door de behandeling van branden, schuren en waxen door kunstenaar Stefan Knopp. Aan deze tafel kun je eindeloos genieten van eten en drinken, mooie gesprekken of het spelen van een spel. 

De overgang van binnen naar buiten is bijna naadloos. De natuurlijke materialen die gebruikt zijn in het interieur zorgen daar voor. Zoals de fauteuil van yakleer en de wandbekleiding van kokosnoot. Eenmaal buiten, dan is het heerlijk om plaats te nemen aan de strakke, keramieken buitentafel. Of je nu van buiten naar binnen loopt of van binnen naar buiten, je neemt elke keer de sfeer mee. Dat is precies wat de eigenaren voor ogen hadden.

Interieur Paauwe heeft de totaalinrichting van deze woning voor haar rekening genomen, van vloer tot wand, van raamdecoratie tot meubilair, van maatwerk binnen tot en met de buitenmeubelen. De goede samenwerking met ontwerper Rob Hols, aannemer Bijkerk Bouw en Velde Groenvoorziening heeft geleid tot dit prachtige resultaat.

Een uitgebreide reportage van dit familiehuis is gepubliceerd in Excellent Magazine nr. 5 van 2020.