Penthouse Scheveningen

Een adembenemend uitzicht, op het Westerpark, op het Kurhaus eb de zee daarachter. Het interieur: volledig geadviseerd, ontworpen en onder regie gecreëerd door interieur Paauwe uit Zonnemaire. Dát zijn de ingrediënten die van een nieuw gebouw appartement een droomlocatie hebben gemaakt.

De bewoner van dit tot in de puntjes verzorgde onderkomen gaf Interieur Paauwe alle ruimte en vertrouwen om tot een spraakmakend eindresultaat te komen. Steven Marteijn, adviseur bij Interieur Paauwe, vertelt het verhaal over dit 250 m2 tellende paleis aan de Nederlandse kust.

Het eindresultaat is sprookjesachtig mooi. Eenheid, rust en balans lopen als een rode draad door de hele woning heen. De styliste van Interieur Paauwe heeft zich geen moeite getroost om de mooiste, bijpassende accessoires te vinden en te combineren met de bestaande accessoires van de bewoner. Interieur Paauwe staat bekend om aandacht voor detail en dat zien we zeker terug in deze woning. Of we nu kijken naar de Italiaanse schuifdeur die op smaakvolle wijze toegang tot de badkamer verschaft, naar de harmonieus gekozen stoffering, de natuurlijk ogende wandbekleding in de hal of de zeldzaam fraaie decoratieve spiegel in de hal, alles ademt ingetogen schoonheid uit. Ook de ovalen eethoek spreekt tot de verbeelding, uitgevoerd in massief kopshout. Wie denkt dat de expertise zich beperkt tot de binneninrichting, heeft het mis.

Ook de fraaie balkoninrichting komt van de hand van de ontwerpers van Interieur Paauwe.

Bron: Excellent Magazine juli 2019