Vergroting woonkamer in Sliedrecht

De aanbouw bij deze woning in Sliedrecht moest extra ruimte en licht brengen in de woning, maar voor het zover was, waren er ook bepaalde uitdagingen. Daarvoor schakelden de bewoners Interieur Paauwe in.

De vloer
De huidige vloer was helaas niet meer verkrijgbaar. En de bewoners hadden de uitvoerige wens om er een nieuw geheel van maken zonder dat het de ‘look van een stukje eraan had’. Onze adviseur Sylvana stelde een houtmotief voor, maar dan wel doorlopend uit de kleur van de vloer van de kamer. 

Inspringende wand

Tevens stelde Sylvana voor om aan de tv-zijde het inspringen van de wand door te laten lopen over de volledige zithoek zodat de kolom wat groter werd dan de standaard kolom. Een bijkomend voordeel hierbij was dat er achter de tv extra ruimte ontstond voor bepaalde apparatuur.

Aansluiten bij bestaande interieur items

Deze klant houdt van een kleurrijk interieur en de volle kleur wand sluit dan ook mooi aan bij het schilderij. Door ook het tv-meubel en het kleed door te laten lopen over de volle breedte ontstond er een ruime zithoek. De twee draaifauteuils zijn ook ideaal om te draaien en naar de tuin gericht te zitten.

Aan de andere zijde zorgt een speelse kast van Janua en de Bibo fauteuil voor een heerlijk apart leeshoekje. Mooi detail is de open rug in de bank en fauteuil, waardoor de het licht van de grote pui erdoorheen schijnt en de bank luchtig  blijft. De fijne stijlvolle Occhio vloerlamp past hier dan ook perfect bij.