Woning in Brouwershaven

Weer een mooie make-over van de woonkamer van deze klant in Brouwershaven.

“De kamer werd door de bewoners ervaren als 'wat donkerder'. Dit kwam mede door de donkere gordijnen.”  aldus onze ontwerper Tymon. Qua kleurenplan en raamdecoratie is hier dus als eerste rekening mee gehouden. 
De lichte zandkleuren en frisse blauw maken het lichter, waarbij de messingkleurige elementen het interieur klasse geven en voor het warme contrast zorgen. 

Omdat de bewoners gewend zijn in de keuken te eten, krijgt de voorkamer een andere bestemming. Zij gaven aan hier graag de dag te beginnen met een kopje koffie, krantje of ipad. Deze “low dining” set is daar perfect voor en is ook heerlijk om met visite te gaan zitten. Aan de Jori fauteuil is men gehecht dus deze werd in het nieuw ontwerp meegenomen.”

“Deze mensen hebben veel gereisd en overal vandaan herinneringen meegenomen die ze graag willen zien. De open vakken in het Hulsta Tetrim wandmeubel zijn daar een prachtige oplossing voor. De indirecte verlichting laat de herinneringen nog mooier uitkomen.”

De bank heeft mooie details zoals de dunne leren onderrand en slanke poten zodat het licht aan de onderzijde wordt doorgelaten . 

De kamer is voorzien Occhio verlichting. De prachtige booglamp zorgt voor de verlichting van de tafel, zonder dat er een lichtpunt boven hoeft te zitten. De track aan het plafond met Occhio spots zorgt voor de basisverlichting en het aanlichten van de donkerste hoeken van de kamer. De messing kleur zorgt voor een warme toevoeging bij de strakke vormgeving en komt fantastisch in het schilderij terug.