Buiten is het guur en koud…

5 warme tips om sfeer in je huis te creëren

December is de maand om binnen te genieten. Als de wind om het huis giert en de regen op de ramen klettert, de dagen kort en de nachten lang zijn. Dan is het tijd om wat extra warmte in je huiste brengen. Graag delen we wat tips met je om deze winter meer sfeer en warmte te creëren in je huis:

 • Gebruik kleden:  een zacht kleed of vel op de vloer zorgt voor warme voeten. Leg in deze tijd ook vellen of plaids op de bank of fauteuil. Deze geven letterlijk en figuurlijk warmte.
   
 • Sfeervolle verlichting: De dagen worden in het najaar steeds donkerder. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor genoeg licht in huis. Mooie sfeerlampen met het juiste licht kunnen je interieur net dat duwtje in de rug geven om een gezellige sfeer te maken.
   
 • Wandbekleding: Bij wandbekleding denk je meestal aan behang, maar stoffen wandbekleding is heel goed mogelijk en geeft een warme sfeer. Stoffen wandbekleding is veel meer tastbaar, heeft een hoog reliëf en is daardoor levendig.
   
 • De loveseat: Neem een loveseat om met je geliefde of kinderen  in te zitten, liggen, loungen, knuffelen…
   
 • Gebruik okergoud: Het gebruik van gouden tinten in het interieur is dé woontrend van dit moment. Niet voor niets is ‘okergoud’ uitgeroepen tot kleur van het jaar 2016.

jeanine
03-12-2015