Ontdek de wereld van het licht

In deze laatste maanden van het jaar, richten wij alle schijnwerpers op de sfeer binnenshuis. Met de steeds korter wordende dagen is een beetje extra licht welkom. Gelukkig is er een ruime keuze aan sfeerverlichting die aansluit bij de huidige woontrends.

Hieronder enkele highlights:

Industrieel

De 'loft stijl' blijft hot. En daar horen grote fabriekslampen bij. Tegenwoordig zien we een toenemende diversiteit in het materiaal zoals aluminium, gietijzer of zink. De retrolook filament led lampen zorgen voor het juiste (dimbare) licht.

Koper blijft

Koper zagen we al wat langer in het interieur, maar nu zien we ook steeds meer lampen in koper of messing zowel ruw als gepolijst. Ruw passen deze lampen goed in een industriële sfeer en gepolijst geven ze een warme touch aan een wat chiquer interieur.

Scandinavisch

De Scandinavische woonstijl blijft ook komend seizoen nog populair. En daar horen ook slanke armaturen bij in warme, natuurlijke kleuren. Hiervan kunnen er gerust een paar bij elkaar gehangen worden, evt. in meerdere kleuren op verschillende hoogtes.

Voortschrijdende techniek

Op het technische vlak zien we ook vele ontwikkelingen als warme dimming LEDs, waarbij de kleur warmer wordt bij een afnemende intensiteit. In veel armaturen zien we buisvormige mini spots met zeer goede lichtprestaties. En ook zien we steeds vaker verlichting die eenvoudig in een netwerk kan worden opgenomen.

Dit zijn slechts enkele highlights uit de wereld van het licht. Wilt u meer ontdekken of wenst u een persoonlijke lichtadveis? Dan nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze winkel.


jeanine
17-11-2016