Herfst volgens de stylisten van Paauwe

Herfst, het seizoen van verkleurende bladeren, de geur van het bos of een strandwandeling gedurende een najaarsstorm, maar ook het seizoen om sfeer in je huis te brengen.

Wij, Lisa en Jeanine, houden van de herfst. Heerlijk om een boek te lezen bij de haard of 's avonds kaarsen aan te steken en een avondje te Netflixen op de bank. Deze herfst belooft een extra sfeervolle te worden met de huidige trends. We noemen er een aantal.

Zachte natuurlijke materialen in warme kleuren

Deze herfst zien we heel veel velours en vilt terug. Zachte stoffen in warme kleuren als oker, robijnrood en turquoise zijn helemaal van nu.

Glansrijke stoffering

Met een gladde glanzende kussens, voorzien van prints, breng je je bank weer helemaal in de herfstsfeer van nu. Iets ingrijpender zijn de gordijnen en het behang. Ook hier wordt er veel gebruik gemaakt van 'metallic' stoffen en behang dat aanvoelt als stof, zo zwaar en heerlijk luxe.

Botanisch interieur

Grote planten, met grote bladeren zien we veelvuldig terug in het interieur. Bij een dergelijk botanisch interieur zien we ook prints van bladeren terug in de stoffering en kussens.

Pastel

Passend bij een botanisch interieur, maar ook in bijvoorbeeld de slaap- en badkamer, zijn de pasteltinten. Bloempotten, kandelaars en overige accessoires komen dit najaar in pastelkleuren.

Hieronder een aantal voorbeelden, maar in onze winkel is nog veel meer te zien.
Wij helpen u graag!

Lisa & Jeanine

P.S. bekijk voor meer afbeeldingen ook ons Pinterest bord.


lisa
11-10-2017