Verlichting in de donkere maanden

Speciaal voor deze donkere dagen, of misschien wel als cadeau-suggestie; een aantal tips en noviteiten omtrent verlichting in je interieur.

Vloerlamp JetLight met Dim-to-Warm LED-techniek

Deze klassieker-in-wording van FerroLight Design is gemaakt van geperforeerd metaal, wat een bijzonder lichteffect geeft. De LED lichtbron geeft op volle sterkte een helder wit licht. De Jetlight lijkt op een zilveren fakkel. Door de 'dim-to-warm' techniek, wordt bij dimmen het licht ook warmer van kleur. De Jetlight lijkt dan een bronzen fakkel.

De Jetlight is een hele mooie basisverlichting van hoge kwaliteit met moderne techniek in zich.


HANGLAMP LE SOLEIL; SAMENSPEL TUSSEN SCHADUW EN LICHT

Geïnspireerd op het Guggenheim museum in New York, is deze hanglamp van Foscarini een prachtige eyecatcher in uw interieur.

Door de asymmetrische banden komt het licht op een levendige manier tot uiting en zorgt voor een bijzondere verspreiding van het licht. Het samenspel van het licht en de schaduw zorgt voor een unieke lichtbeleving!


Artemide SisIfo; altijd het ideale licht op je  bureau

Deze stijlvolle tafellamp doet het ook heel erg goed als bureaulamp. In de voet zit alle techniek verscholen, inclusief dimmer. Doordat de 'steel' flexibel is kan de hoogwaardige lichtbron gericht worden op elke gewenste plek.


Satellight - Diepzinnige vorm met poetisch licht

Nog zo'n eigenzinnige tafellamp is de Satellight van Foscarini. Deze doet je denken aan het licht van de maan in de nacht. Met zijn eenvoudige maar toch originele en diepzinnige vorm creëert de lamp een poëtisch licht in uw interieur.


Ghost Disc - Wonderbaarlijke magie

Ferrolight heeft met de Ghost Disc wonderbaarlijke magie verpakt in een minimalistisch design. Bescheiden van uiterlijk, groots in uitstraling.

De schijf van 70 of 90 cm doorsnede wordt gemaakt van een uitzonderlijke kwaliteit gelaserde kunststof. Alle hoogstaande lichttechniek zit verborgen in het slechts 10 mm dikke hart van aluminium.


Maak van de Fatboy Edison the Petit lamp een kerstboom! 

Het kan met deze verwisselbare en draagbare lampenkapjes. Deze tijdelijke Xmas Cooper Cappies zijn vernieuwend, fris en modern. Pas eenvoudig de Edison the Petit aan met de ''Bunny St Claire'' of de ''Tree is a crowd''. Alles kan. Je huis versieren is nog nooit zo makkelijk geweest!


Sylvana09-12-2017