Verhuis naar buiten!

U kent vast wel de reclameslogan 'want iedereen is een buitenmens'. Die leus is niet alleen van toepassing op het ondernemen van sportieve activiteiten, maar zeker ook op het buiten leven; ontbijten, relaxen, borrelen, kokkerellen, dineren, tv-kijken etc. We houden er allemaal van om dit buiten te doen!

Tegenwoordig is het buitenseizoen niet meer voorbehouden aan de zomer. Met oplossingen die uw terras overkappen of afschermen van wind, vervroegt u de lente en verlengt u de zomer. En met een buitenverwarming blijft u nog langer buiten.

In dit blog licht ik graag een aantal bijzondere producten uit die uw buitenleven verlengen, opfleuren en of veraangenamen.


Blijf uit de wind

Staat er (te veel) wind op uw terras, dan rolt u eenvoudig dit windscherm uit en u zit behaaglijk uit de wind. Onzichtbaar wanneer het niet in gebruik is en in vele doeksoorten, waaronder ook semi-transparant, te verkrijgen. De windschermen worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in hoogten van minimaal 1.35 tot maximaal 2.15 meter.


Het wandmeubel voor buiten

Nieuw zijn deze multifunctionele rekken van Max&Luuk. Of je deze nu vol zet met planten, servies, leuke accessoires of een televisie; het prachtige teak teak brengt sfeer in je tuin of op je balkon. De rekken zijn er in 2 verschillende formaten, zie ook onze webshop.


Licht waar je maar wilt

Nog even wat lezen in de tuin, dan neem je Bolleke mee. Knoop deze eenvoudig aan een tak en je hebt uren lang licht. Bolleke van Fatboy is één van de leukste buitenlampen van dit moment. Deze oplaadbare lamp hang of knoop je eenvoudig op elke locatie waar jij licht wenst. Zie ook onze webshop.


Stijlvolle warmte

Wanneer de zon onder is, gaat de haard aan. Eén van onze favoriete buitenhaarden is de Morsø Kamino. Deze gietijzeren haard op voet kenmerkt zich door het fraaie slanke design. De Kamino draait u eenvoudig in de gewenste richting.


Bescherming tegen de zon

De zon is heerlijk maar soms wil je uit de zon om bijvoorbeeld te eten of te relaxen. Dan is de Lounger je ideale overkapping. Uniek is dat de Lounger wind- en weervast is. In onze tuin hebben wij al jaren een Lounger staan en deze heeft al vele Zeeuwse stormen overleefd. De Lounger in 15 minuten op te zetten.


Lekker eten

Leonardo DaVinci was een alleskunner. Daarom is de naam van de Borettie DaVinci heel gepast voor deze multifunctionele buitenkeuken. Met drie onafhankelijk van elkaar opererende hoofdbranders ‘pakt’ hij verschillende soorten gerechten tegelijkertijd. Daarnaast is de Da Vinci voorzien van een infrarood bodembrander, een infrarood grillspit-brander èn een zijbrander waarop u bijvoorbeeld sauzen en soepen kunt bereiden.


Vrolijke blikvanger

Een bijzondere en vrolijke eyecatcher voor je tuin is de DoNuts van Blofield. De DoNuts is een tafel-zitcombinatie met een opblaasbaar zitgedeelte in de vorm van een enorme doughnut, die plaats biedt aan zes personen. De DoNuts is stevig en gemakkelijk te verplaatsen en is verkrijgbaar in vele kleuren, patronen en weerbestendig stoffen.


Meer inspiratie?

Kom dan naar Zonnemaire. In onze tuin en showroom hebben we alles voor uw buitenverblijf!


steven
01-06-2017