Het voorjaar komt eraan!

Na het jaarlijkse bezoek aan de IMM in Keulen, begint bij ons altijd het voorjaar al te kriebelen. Alhoewel het buiten nog best koud en guur kan zijn, zijn wij met onze gedachten al bij de collectie voorjaar en outdoor meubelen. Wat kunt u dit voorjaar verwachten? Enkele highlights:

1. Warme kleuren

We zien nog steeds de pasteltinten in het interieur, maar dit voorjaar komen daar ook de meer intense warme tinten bij als koraalrood, mosgroen, koningsblauw en dieppaars. Op de vloer en op de muren zien we rustige kleuren, voornamelijk aard- en grijstinten.

2. Ronde vormen

Ronde vormen en rondingen in tafels en zitmeubilair zien we ook weer terug. Als ook de geometrische vormen en dessins.

3. Natuurlijke materialen en kleuren

Groen zien we niet alleen als kleur terug in het interieur. Maar ook als 'groen' in de vorm van duurzame meubelen, van eerlijk onbehandeld hout en leer. Natuursteen gaan we zien in alle mogelijk kleuren. Natuurlijke materialen mogen gezien worden.

4. Botanisch

Nogmaals groen; planten blijven een grote rol spelen in het interieur. Kasten vol met hangplanten of gezellige groene hoekjes zijn helemaal hip.

5. Goud

Goud is het nieuwe koper. We zien dit jaar veel goudkleurige accenten in het interieur, bijvoorbeeld als onderstel van een bijzettafel. Maar ook met accessoires mag je dit voorjaar voor goud gaan.

Benieuwd hoe dit er uit ziet? Kijk dan op ons Pinterestbord 'Interieurtrends voorjaar 2019' of kom langs in onze 10.000 m2 grote showroom.


jeanine
15-02-2019