Auping

Op verzoek van het Sint Geertruiden Hasthuis ontwikkelde Johannes Auping, smid in Deventer, in 1888 een hygiënische bedbodem van in elkaar gevlochten ijzerdraad in een ijzeren frame. Auping ontwikkelde ook zelf de machines om deze ‘gezondheidsmatrassen’ te gaan produceren. De matrassen vinden hun weg naar succes eind 19e, begin 20e eeuw.

Auping klassieker: Auronde

In de tweede helft van de 20e eeuw gaat Auping ook bedden ontwikkelen en introduceert Auping als eerste de verstelbare spiraalbodem.  In 1974 ontwerpt Frans de la Haye het bedmodel  Auronde. Dit wordt en is nog steeds een ongekend succes.

 

Auping Royal

Na de Auronde volgden nog vele succesnummers en Auping groeide uit naar een begrip in slapen. Innovatie staat nog steeds hoog in het vaandel bij Auping. Zo introduceerde het merk in 2012 de Auping Royal, dit nieuwe bedmodel is de eerste in zijn soort dat zich, dankzij uitgekiende techniek, gedurende de slaap automatisch aanpast aan de slaaphouding. Het stijlvolle design, de kwalitatief hoogwaardige materialen en de nauwkeurig afgewerkte details geven de Auping Royal koninklijke allure.

 

Auping Original boxspring met AVS

In 2015 introduceerde Auping de nieuwe Original boxspring, voorzien van het unieke AVS®-systeem, dat staat voor Actieve Ventilatie en Support. Een samenspel van spiraalbodem, boxspring en matras zorgt voor ultieme ventilatie en ondersteuning.

 

Auping bij Paauwe

Wie Auping uitgebreid wilt ontdekken komt naar Interieur Paauwe. In onze  showroom zijn de Auping bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems en het bijpassende bedtextiel te zien en te voelen.  Onze adviseurs zijn geschoold om u een goed advies te geven over gezond en comfortabel slapen. Auping nights, Better days!