Beukers Vloeren

Al 40 jaar produceert Beukers Vloeren brede planken vloeren. Op dit moment is Beukers Vloeren nog één van de weinige leveranciers die al zijn houten vloeren in de eigen fabriek in Nederland maakt. Beukers Vloeren is specialist in eiken vloeren en heeft daarnaast nog 30 verschillende houtsoorten in het programma.

Maatwerk houten vloeren

Bij Beukers Vloeren wordt de vloer gemaakt zoals u wenst. U kunt kiezen voor een vaste breedte of verschillende, een planken vloer of patroonvloer en de (kleur) afwerking die u voor ogen heeft. Zo wordt uw vloer echt op maat gerealiseerd.

Houtsoorten en trends

Beukers Vloeren biedt ruim 30 verschillende houtsoorten en meer dan 100 verschillende (kleur) afwerkingen. De afwerking is zelf te kiezen waardoor er vele verschillende karakteristieken in het hout te creëren zijn. Voorbeelden hiervan zijn verouderde planken, maar ook geverfde planken, aardse kleurnuances, (matte) lakken of speciale oliën als mogelijke afwerking.

Beukers vloeren bij Paauwe

Wie de houten vloeren van Beukers uitgebreid wilt ontdekken komt naar Interieur Paauwe. In onze  showroom kunt u verschillende houten vloeren van Beukers zien en ervaren.  Onze adviseurs willen de ‘ins en outs’ van de Beukers vloerencollectie graag met u delen.