FERROLIGHT Design

Licht is veel meer dan een lamp boven de tafel of bij de bank. Het geeft een andere dimensie aan het interieur of de werkplek. Sinds de oprichting van FERROLIGHT Design in 1999 houden designer Ferdinand Verbeek en zijn creatieve sidekick Marike Verbeek zich bezig met een voortdurende studie naar de ultieme lichtbron, naar het mooiste licht wat er op aarde kan stralen…

Licht is emotie, licht is beleving!

FERROLIGHT combineert heel sterk het 'less is more'-principe met kennis, passie en design. Achter elk hoogstaand verlichtingsarmatuur van FERROLIGHT Design schuilt een diepgaande research naar wat licht doet en wat licht kan doen. Het resultaat zijn armaturen met energiezuinig licht dat zo dicht mogelijk de warmte van zonlicht nadert, gevat in hoogstaand minimalistisch design.

Vakmanschap

Elke lamp van FERROLIGHT Design is een staaltje vakmanschap waar de onvoorwaardelijke liefde die ontwerper Ferdinand Verbeek heeft voor techniek vanaf spat. Alle armaturen, gemaakt van eerlijke materialen als geanodiseerd aluminium, roestvrijstaal en hout, worden in het eigen atelier in Hendrik-Ido-Ambacht geassembleerd, gecheckt en ingepakt. Door het vakmanschap, de lokale ingrediënten en volledige controle over elke stap in het handmatige proces geeft FERROLIGHT Design maar liefst 5 jaar garantie!

Licht op maat

Elke ruimte verdient passende verlichting die zorgt voor sfeer & beleving en een extra dimensie biedt. Daarom zijn alle ontwerpen uit de collectie van FERROLIGHT Design te bestellen als maatwerk.

FERROLIGHT Design bij Paauwe

Wie FERROLIGHT Design wil  ontdekken komt naar Zonnemaire. Wij zijn premium dealer wat betekent dat u bij ons de gehele FERROLIGHT Design collectie kunt bewonderen en dat onze  adviseurs alle ‘ins en outs’ van deze exclusieve verlichting graag met u willen delen.