Hülsta

Hülsta biedt een topcollectie op het gebied van wonen, eten, slapen en maatwerk! Maak kennis met een van de meest innovatieve meubelmerken op het gebied van kasten.

Hülsta biedT oneindig veel mogelijkheden

Met de vele collecties en uitvoeringen van lak tot massief hout, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u uw nieuwe Hülsta kast geprojecteerd zien volgens uw eigen wensen in uw eigen woonkamer? Maak dan een afspraak met een van onze Hülsta adviseurs en zij tekenen driedimensionaal het meubel van uw dromen.

 

Hülsta Design Center by Paauwe

Wie Hülsta wil ontdekken komt naar Zonnemaire. Interieur Paauwe heeft het grootste Hülsta Design Center van Nerdeland. In dit Design Center kunt u de programma’s van Hulsta live zien, voelen en bewonderen.

now! by Hülsta

Now! by Hülsta is het jonge merk van Hülsta. Dit jonge merk staat voor tijdloos design op een milieuvriendelijke manier, zeer functioneel en volgens de kwaliteitsnormen die ze bij Hülsta gewend zijn.

Lees verder

Jaren '30 woning

Voor deze nieuwe woning in jaren '30 stijl kreeg Interieur Paauwe het vertrouwen om een compleet plan te maken voor het nieuwe interieur waarbij nieuwe meubelen gecombineerd werden met een aantal bestaande items.

Lees verder