Jess Design

Jess Design creëert en produceert design meubelen in het Brabantse Oss. Jess Design is eigenzinnig en eigenwijs en daardoor onderscheidend.

De puurheid van de natuur is de grootste inspiratiebron van de designers. Al 20 jaar staat Jess, met de passie voor design, dicht bij haar eigen visie en wensen; A piece of designer furniture is not a product to us; it’s a passion

Wie Jess zegt, zegt different, seductive en pure.

different.

Jess is zichzelf. Soms een beetje gek, maar altijd vertrouwd. De meubels hebben iets wat anderen niet hebben. Lef. Dat zie je terug in de opvallende kleuren en de eigenzinnige vormen.

seductive.

Jess betovert. Eén oogopslag is voldoende. Maar de verleiding is meer dan een mooie buitenkant. De aantrekkingskracht zit in elke vezel. Ga zitten en voel het zelf. Beloftes veranderen in waarheden.

pure.

Jess is mooi van nature. Zo eerlijk als onze grootste inspiratiebron. Tot in de kleinste details ontdek je karaktertrekken van de natuur. Pure eenvoud heeft geen toevoeging nodig.

Jess Design bij Paauwe

Wie Jess Design wil ontdekken komt naar Zonnemaire. De Paauwe adviseurs willen de ‘ins en outs’ van deze stoere Nederlandse designmeubelen graag met u delen.