Solidfloor

Solidfloor ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige houten vloeren, die zorgen voor een warme, intieme sfeer, in elke leefruimte in huis. Geen enkele boom is hetzelfde, waardoor ook elke parketvloer uniek is.

Design in parketvloeren

Solidfloor staat voor kwaliteit, innovatie en design. Strak, modern, klassiek of doorleefd; het uitgebreide en actuele assortiment van Solidfloor biedt interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens.

Voor elke interieurstijl een passende houten vloer

Solidfloor heeft vijf collecties parketvloeren:

  • Original, de basiscollectie met rustige aardse en hout-eigen tinten
  • Lifestyle, een perfecte balans tussen het sfeervolle van een houten vloer en het gestroomlijnde van een moderne inrichting
  • Earth & Fire, intense, contrastrijke vloeren, elk met een sterke eigen identiteit
  • Vintage, een Solidfloor vloer uit de Vintage collectie is zoals een houten vloer mag zijn; doorleefd en getekend
  • New Classics, deze collectie weerspiegelt de grandeur van vroeger, met pure materialen en rijke kleuren

Piet Boon vloeren

Samen met het team van Studio Piet Boon heeft Solidfloor een collectie samengesteld welke bestaat uit 5 verschillende vloertypes, beschikbaar in 7 exclusieve ingetogen ‘Studio Piet Boon’ kleuren. Met deze vloeren is in elk interieur de tijdloze en harmonieuze Studio Piet Boon stijl te creëren.  Alle vloeren in de gebalanceerde collectie zijn toepasbaar binnen elk interieur en ook bijzonder goed te combineren binnen één en dezelfde ruimte.

Solidfloor bij Paauwe

Wie de parketvloeren van Solidfloor uitgebreid wilt ontdekken komt naar Interieur Paauwe. In onze  showroom kunt u verschillende houten vloeren van Solidfloor zien en ervaren. Onze adviseurs willen de ‘ins en outs’ van de Solidfloor vloerencollectie graag met u delen.