Zuiver

Zuiver is een Nederlands interieurmerk dat staat voor puur en eerlijk design voor een hip en eigentijds interieur. Moderne accessoires worden afgewisseld met klassiekere ontwerpen of vormen een perfecte mix. Een ander kenmerk van de producten van Zuiver is de vriendelijke kwaliteit-prijsverhouding.

Dutch Design geïnspireerd door de wereld

Verantwoordelijk voor het design van Zuiver zijn medeoprichters Caroline van Velze en Richard Halberstadt. Zij halen hun inspiratie uit hun reizen over de wereld. Behalve zelf producten ontwerpen, vinden zij het ook heel belangrijk om samen te werken met opkomende designers en talent te stimuleren.

De trends van morgen in het interieur van vandaag

De samenwerking met jonge designers zorgt ervoor dat Zuiver trends creëert in plaats van volgt. De ontwerpers van Zuiver zitten vol inspiratie en komen elke keer weer met nieuwe, innovatieve, oogstrelende producten.

Zuiver bij Interieur Paauwe

Wie de meubelen en woonaccessoires van Zuiver wilt ontdekken, komt naar Interieur Paauwe. In onze 'Zuiver studio' kunt u een groot deel van de Zuiver collectie zien, voelen en ervaren. Onze adviseurs willen graag de 'ins en outs' van de Zuiver collectie met u delen