BANKEN TOP 5

Een prachtige bank met een comfortabele zit? Wij hebben onze top 5 op een rijtje gezet.

Een bank vormt een belangrijk onderdeel van uw interieur. Design speelt daarbij een grote rol, maar wij vinden het vooral belangrijk dat een bank comfortabel zit. Gelukkig vindt u bij ons banken die lekker zitten, maar er ook nog eens super uitzien. Dit is onze persoonlijke top 5: 

1. De Inspiration hoekbank van Bielefelder Werkstätten
Wij vinden deze hoekbank de absolute topper. Prachtig strak vormgegeven en zeer fraai afgewerkt. De uit Duitsland afkomstige bank is met de hand vervaardigd, wat resulteert in grandioze kwaliteit. Een lust voor het oog en een geweldige zit. 

2. De Paleta bank van Leolux
Smaken verschillen, daarom is de Paleta bank volledig te vormen naar uw ideeën over smaak en interieur. Verkrijgbaar als driezits maar ook als hoekbank. Met een ingetogen-, zacht- en vriendelijk design is deze bank een warme aanvulling op uw interieur.

3. De Madison hoekbank van Machalke
De Madison is een comfortable hoekbank die zich aanpast bij veel verschillende stijlen. De met de hand verwerkte unieke leersoorten, zorgen voor een onvergelijkbaar luxe zitcomfort. 

4. De 4800 'alleskunner' van Gelderland
Model 4800 is een klassieker van het merk Gelderland. Ook dit tijdloze model is geheel naar uw persoonlijke voorkeur aan te passen. De massief beukenhouten romp met nosagvering in combinatie met de rug en zitting van koudschuim, geeft u het optimale zitcomfort. 

5. De Spirit van Bielefelder Werkstätten
Dat het merk van deze bank tweemaal voorkomt in onze top 5 zegt genoeg over wat wij vinden van dit merk. Deze bank heeft een warme maar eigentijdse uitstraling. Dat resulteert in een mooie samensmelting van design en comfort.