Relax fauteuils top 5

Ontspannen in een nieuwe relax fauteuil? Wij hebben onze top 5 op een rijtje gezet.

Ontspannen wonen met Interieur Paauwe is genieten van kwaliteits zitmeubelen. Onze top 5 relax fauteuils kenmerkt mooie materialen, perfect comfort en prachtige ontwerpen.
 

1. Label, First Class
Dankzij de verstelbare hoge rug met oren is deze relax fauteuil bij uitstek geschikt om even weg te dromen. Alsof u first class vliegt, maar dan nog comfortabeler. De rits, in contrastkleur, geeft deze fauteuil zijn unieke eigenschap.

2. Conform, Timeout
In deze fauteuil heeft u een geweldig zitcomfort. Met de rugverstelling is de fauteuil volledig naar wens te positioneren. Tijdens uw relax moment doet deze tijdloze schoonheid zijn naam eer aan.

3. Riva, Creus
Deze uiterst comfortabele fauteuil is gemaakt uit een stuk massief cederhout, afgewerkt met een lederen stoelkussen. Door de houtscheuren en noesten heeft deze fauteuil een rustieke uitstraling. Niet alleen het zitcomfort van deze fauteuil is fantastich, de geur van het cederhout verspreidt een heerlijke geur in uw huis.

4. BW, Dexter 
De in Duitsland geproduceerde Dexter fauteuil is stijlvol en elegant. Door het goede zitcomfort en de verstelmogelijkheden kunt u optimaal genieten van uw rustmoment. 

5. Gealux, Volo
Deze Nederlandse relax fauteuil heeft een oogstrelend design. Maar niet alleen het design, ook het comfort laat niets te wensen over. Dat maakt deze Gealux Volo fauteuil een unieke combinatie van functionaliteit en design.