Eetkamerstoel top 5

In een eerder nieuwsbericht las u over onze eetkamertafel top 5. Maar bij een eetkamertafel kunnen eetkamerstoelen natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben we ook hiervan onze favorieten op een rijtje gezet. Volgens ons is een goede eetkamerstoel stijlvol en voorzien van een comfortabele zit.

1. Ritz van Keijser&Co
Met deze luxe eetkamerstoel krijgt uw interieur een rijke en eigentijdse uitstraling. De elegante fauteuil heeft een comfortabele zit en biedt u een goede steun in de rug. Wat ons betreft is de Ritz een reden om uitgebreid te tafelen! Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

2. Polo dining van Bielefelder Werkstätten
Deze bank van Duitse makelij brengt tafelen naar een geheel andere dimensie. Bielefelder Werkstätten staat bekend om zijn vakmanschap en hoge kwaliteit tot in perfectie. Gedecoreerd met bijpassende kussens maakt het geheel een stijlvolle zit waar u sfeervol kunt dineren.

3. Laura van Het Anker
Misschien lijkt het in de eerste instantie of we het hier hebben over een persoon, maar niets is minder waar. We hebben het over de fraaie armstoel met een karakteristiek Nederlands design. De stoel is uitgevoerd met rvs poten die doorlopen aan de voorzijde van de armleuning, het stof van de Laura is te verkrijgen in verschillende kleuren en soorten. Kom proefzitten en ervaar het geweldige zitcomfort.

4. Yps bank van team 7
Deze bank met klassieke en traditionele elementen getuigt van hoogstaand vakmanschap, dat komt onder meer tot uiting in het hoogstaande zitcomfort. Team 7 hanteert de letter Y als vormgevingselement bij de yps collectie. Dit elegante meubel geeft een heel andere dimensie aan uw eetkamer.

5. Leya van Freifrau
Wederom een product van Duitse makelij. De subtiele mix van materiaal en kleur vormt deze stoel tot een uniek designmeubel. De zachte, omhullende zit met soepele kern zorgt voor een ontspannend gevoel, een reden om uitgebreid te tafelen.