Eettafel top 5

Een tafel is een belangrijk onderdeel in een interieur. Vooral in de decembermaand wordt tijdens de feestdagen intensief gebruik gemaakt van dit meubel. Daarom hebben wij een top 5 opgesteld van tafels waar u stijlvol aan kunt tafelen.

1. SL-001 van Sturdy-Legs
Stoere benen is de vertaling van merknaam Sturdy-Legs. Typerend voor deze fraaie tafel, die een stoere en industriële uitstraling heeft.  De SL-001 is in hoogte verstelbaar waardoor u de tafel volledig kunt aanpassen naar wens van zithoogte en zelfs sta-tafel hoogte..! Een fraaie aanvulling op uw interieur en uiterst geschikt om gezellig te tafelen.

2. Kauri New Zealand van Riva 1920
Deze tafel van het Italiaanse merk Riva 1920 is een exclusief meubelstuk. Het tafelblad is van massief hout en duizenden jaren oud. Doordat het overspoeld is door modder en zand is het hout goed geconserveerd gebleven. Uniek is dat geen tafel hetzelfde is van dit merk. De tafel van Kauri hout zorgt voor een natuurlijke en robuuste look in uw interieur. 

3. Orfis van Metaform
De Orfis is een elegante en moderne tafel. Het eenvoudige design maakt deze tafel zeer stijlvol, de combinatie van het zeer praktische keramiek tafelblad met de gelakte of roestvrijstalen tafelpoot maakt het geheel een lust voor het oog. Het tafelen aan een ronde of ovale tafel is bijzonder sfeervol, aangezien u gemakkelijk oogcontact met al uw tafelpartners krijgt.

4. Propeller van Joli
Het onderstel van deze eettafel is geïnspireerd op de propeller van schroefvliegtuigen, de naamkeuze voor de tafel is dan ook geheel logisch. De strak gestroomlijnde tafel straalt rust en kracht uit, en daarom een fraaie aanvulling in uw interieur. Het tafelblad is te verkrijgen in verschillende materialen; maar is zeer populair in een onverwoestbare keramiek met een uistraling van een houten tafelblad.

5.  Fontana van Draenert
Deze collectie is uniek in natuursteen. Steen wat een hele andere uitstraling heeft dan de bekende koele steensoorten. Deze prachtige tafel is zels voorzien van een eenvoudig te bedienen uitschuiffunctie. Hierdoor kunt u de lengte van de tafel bepalen. Gemakkelijk als er meerdere eters komen die niet passen aan de ingekorte variant. Deze tafel is te verkrijgen in diverse kleuren en vormen. Voor het onderstel heeft u de keuze uit wangen of poten in verschillende soorten massief hout.