Nieuw bij Paauwe: Tivoli Audio ART

Tivoli Audio is een van oorsprong Amerikaanse producent van gebruiksvriendelijke audioproducten met een prachtig design. De Tivoli Art collectie maakt kunst van multiroom speakers.

De Art collectie staat voor klassiek design gecombineerd met de laatste technologieën voor een simpele, elegante muziekoplossing in en rond het huis. Gemaakt om uw luisterervaring en interieur naar een hoger niveau te tillen. Omhult in een behuizing van echt hout en afgewerkt met luxe stoffen.

Van één tot één in elke kamer

Deze draadloze speakers met Bluetooth en Wifi bieden een diversiteit aan opties voor al uw afspeelvoorkeuren. Of u nou een losstaande speaker zoekt voor muziek in de keuken, een stereoset voor in uw eetkamer, of een multiroom-systeem voor muziek door het hele huis, de ART collectie biedt een simpele en flexibele oplossing voor elke situatie.

ORB - Audio Art

Hangend aan de muur of staand op tafel, de ORB is een waar kunstobject. Zowel mono als stereo biedt de ORB ongeëvenaard geluid, hoe of waar je hem ook plaatst.

Cube - Perfect Shape of Sound

Vorm en functie komen samen in het compacte ontwerp en het grootse geluid van de draadloze CUBE.

ConX - Wifi Zender & Ontvanger

ConX maakt het mogelijk om uw andere apparaten te verbinden met de Tivoli Audio ART collectie. Deze Wifi zender en ontvanger maakt elk audioproduct Wifi-ready en klaar voor gebruik in combinatie met uw nieuwe systeem.

Creëer de perfecte luisterervaring

Elke Tivoli Audio ART speaker is voorzien van sneltoetsen voor een eenvoudige installatie en een optimaal gebruiksgemak. Maar voor de echte ART ervaring download u de app. Geniet van uw eigen digitale muziekcollectie of de tracks van uw favoriete streamingdienst met slechts een paar handelingen op uw iOS of Android apparaat. Stel snel een nieuwe luisterscene in of kies met gemak een eerder gebruikte configuratie.

Benieuwd naar het geluid van de Tivoli Art speakers? Kom dan proefluisteren in onze showroom. U bent van harte welkom!