Ontdek de hedendaagse mogelijkheden van wandbekleding

Na jaren van wit behang met hooguit één kleur, mag het nu allemaal wat uitbundiger. Wit is natuurlijk een kleur die nooit uit de mode geraakt, maar nu kun je kiezen voor een behang dat net een witgeverfde bakstenen muur lijkt of op een wit tegeltableau.

Reliëf en het gebruik van hoogwaardige stoffen maken het mogelijk om de behangstoffen te maken die er uitzien en voelen als zacht kalfsleer, warm kasjmier, rijke zijde of hoogwaardig velours.

Glans & dieren

Een andere trend is het gebruik van monochrome prints. Bijvoorbeeld behang met glimmende stippen of glanzende  koi karpers. Dieren zien we vaker terug op behang, bijvoorbeeld kleurrijke vlinders en vogels. Voor meer natuur is er het gezellige jaren '70 behang maar dan met een modern tintje; passend bij een hip retro interieur.

Natuurlijke materialen

Wie natuurlijke materialen, als hout of cocos, op de muur wilt, kan kiezen voor behang dat er uitziet als echte planken of een wandbekleding van echt hout of echte kokos. Deze soorten geven warmte aan bijvoorbeeld een industriële woonstijl.

Bezoek ons Stalenlab

Al deze soorten van wandbekleding hebben gemeen dat ze gebruik maken van hoogwaardige en duurzame materialen. In onze stijlkamers ziet u deze wandbekleding terug op de wanden en in ons stalenlab laten wij u graag de stalen zien van verscheidene toonaangevende leveranciers.

Ter inspiratie verwijzen wij u ook graag naar ons Pinterestbord 'Behang & wandbekleding'.