Terug van vakantie; thuis weer lekker slapen!

In je eigen bed slapen is altijd nog het lekkerst. Maar af en toe verdient ook je slaapkamer een opfrisbeurt. Met onderstaande aanbiedingen is nu het moment om je slaapkamer te upgraden!

Auping Summersale

Profiteer nog t/m 31 augustus van de Auping Summersale, waarbij je 15% korting krijgt op het gehele assortiment. Dus ook op matrassen, dekbedden en dekbedovertrekken.


Hulsta Dream Duo

Hülsta-lattenbodems hebben niet alleen de beste latten ter wereld, ze zijn ook een klasse apart. Met hun gepatenteerde lattenhouders en verstelbare hardheid bieden zij u de gewenste ondersteuning en een ongeëvenaard ligcomfort. In combinatie met pocketveringmatras Toppoint 4000 is dit met recht een DreamDuo!

Dit DreamDuo nu als droomaanbieding:

De pocketveringmatras Toppoint 4000 met elektrisch verstelbare bodem Premium. Te personaliseren zowel als matras; als bodem door diverse instellingen. 

Eénpersoons 90x200 cm voor de prachtige prijs van € 1.864 compleet! Eventuele vlakke uitvoering: € 1.304
Met basic vlakke bodem: € 1.119


Treca Interiors Paris - Opruiming showroommodellen

Al meer dan 80 jaar vervaardigt het Franse Treca Interiors Paris slaapsystemen op maat conform de hoogste normen voor kwaliteit, comfort en design. In de Treca slaapsystemen  wordt een unieke combinatie van de meest hoogwaardige natuurlijke materialen gebruikt als kasjmier, zijde, talalay, bamboe vezel en kamelenhaar.  Een compleet slaapsysteem uit de Platinum collectie bestaat uit een boxspring, een matras met een dubbele pocketvering én een topmatras.

Diverse Treca Interiors Paris uit onze showroom zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd.


Auping Essential

Bij Interieur Paauwe profiteer je t/m 31 augustus van extra voordeel op een compleet Essential Bed, inclusief hoofdbord, spiraalbodems en Inizio matrassen. Heb je liever andere matrassen of een gestoffeerd hoofdbord? Dat kan, informeer in de winkel naar jouw voordeel. De Auping Essential is met zijn ranke belijningen en licht gebogen hoofdbord een echt bed voor de designliefhebber. Dit bed is ontworpen door het Berlijnse ontwerpduo Köhler&Wilms. Het ontwerp is echt duurzaam door het gebruik van eerlijke materialen als hout, staal en aluminium die 100% recyclebaar zijn. 

Red Dot Design Award, Goed Industrieel Ontwerp en IF Product Design Award
Liggevoel ergonomisch afgestemd op jouw wensen
Verstelbaar voor ultiem comfort

Een complete Essential inclusief hoofdbord, spriaalbodems en Inizio matrassen kost nu geen € 2.920 maar € 2.195.