Paauwe Team

Het realiseren van uw droominterieur is een teamaangelegenheid. Onze adviseurs helpen u bij de juiste keuze, de back-office medewerkers zorgen ervoor dat hetgeen u heeft uitgekozen daadwerkelijk wordt geleverd en onze buitendienst medewerkers leveren en installeren het.

Johan Paauwe

Zoon van grondlegger Jo Paauwe, op en top vakliefhebber en de huidige directeur van Interieur Paauwe.  Trots op '"zijn" Paauwe team en met een eigenzinnige visie op het woonvak ook nog verantwoordelijk voor de samenstelling van de collectie en showroominrichting. Is het liefste met u - de klanten - bezig.
Ada Paauwe

Al jarenlang een vertrouwd gezicht voor de klanten van Interieur Paauwe: " Als inkoper van onze stoffencollectie heb ik een voorliefde voor mooie stoffen en het bezig zijn met kleuren. Half is niet goed genoeg. Ik blijf net zo lang met u zoeken tot het perfect is!" 
Steven Marteijn

Toch een beetje een 'vakidioot'  met voorliefde voor mooie producten. Onder andere verantwoordelijk voor alle marketing die u tegenkomt van Interieur Paauwe en één van de interieuradviseurs. "Mentaliteit niet verkopen; maar helpen zoeken naar datgene wat bij u past en daar een interieur van maken wat u past als een jas."
Sylvana Fokker

Eén van de interieuradviseurs bij Interieur Paauwe. "Ik vind het belangrijk om een band met mijn klant op te bouwen waardoor we samen tot het beste interieur komen.  Verder heb ik een voorliefde voor wat strakker design en verlichting. "
Jeanine Jansen-Paauwe

Eén van de interieuradviseurs bij Interieur Paauwe: "Opgegroeid tussen de meubelen zit het vak toch een beetje in de genen. Met een voorkeur voor wat stoerder natuurlijke materialen in een eigentijdse landelijke sfeer wil ik graag de mooiste interieurs met u maken." Daarnaast ook volop werkzaam aan de website van Interieur Paauwe.
Lisa Geuze

Deze creatieveling is van vele markten thuis. Ze is interieuradviseur bij Paauwe, maar draagt ook bij aan de styling van de showroom en kijkt graag mee met Ada bij de inkoop. Tijdens haar opleiding 'Art of Design' liep ze stage bij Interieur Paauwe en daar is haar liefde voor interieurstyling en voor de winkel ontstaan. 'Het leukste aan deze baan vind ik het samen met de klant opzoek gaan naar datgene wat bij ze past'. 
Tymon van Geel

Waar de lach is, daar is Tymon. “Ieder persoon is uniek en zo dus ook ieder interieur. Daarom is het samenstellen van uw interieur een creatief avontuur dat we samen aangaan!”

Na een kennismaking bewandelt Tymon samen met u het pad om uw interieur zorgvuldig samen te stellen om tot uw droominterieur te komen, uw thuis! 


Silke Rietbroek

"Ik word gelukkig van het feit dat ik klanten blij kan maken met het samen creëren van hun droomwoning. Het interieur moet een thuisgevoel geven." Aldus onze jongste adviseur. Silke heeft de opleiding interieuradviseur afgerond aan het HMC. Het maken van interieurs in 3D is één van haar specilaliteiten.
Alinda Paauwe

Het eerste gezicht wat u ziet als u binnenstapt bij Interieur Paauwe. Meestal wordt u ontvangen door Alinda die u graag na uw rit naar Zonnemaire trakteert op een lekker kopje koffie.  Daarnaast ook de stem die u als eerste te horen krijgt als u naar ons belt.
Erik van Breda

Een gezicht - of juist vaak een stem - die de meeste klanten van ons tegenkomen. Erik maakt met u de planning voor het bezorgen of monteren bij u thuis. Naast de verantwoording voor ons magazijn is hij zo nu en dan ook te vinden op de buitendienst of in onze werkplaats voor speciaal maatwerk wat voor u gemaakt moet worden.
Karin Gladdines

Zorgt voor de juiste afwerking van uw order binnen Interieur Paauwe. Controleert orderbevestigingen en zo meer. Daarnaast ook uw vaste aanspreekpunt als het gaat om afhandeling van service-opmerkingen. Zij controleert en bewaakt dit allemaal.
Leo Brinkman

Onze mensen van de buitendienst zijn misschien wel de belangrijkste voor u als klant. Zij zorgen dat bij u thuis alles op zijn pootjes terecht komt.  

Leo is onze allround monteur en stoffeerder met een grote dosis kennis door opleiding en ervaring. Hij komt ook vaak naar u toe voor het afhandelen van service -opmerkingen of het meten van de stoffering.


Wim Goud

Onze mensen van de buitendienst zijn misschien wel de belangrijkste voor u als klant. Zij zorgen dat bij u thuis alles op zijn pootjes terecht komt.  

Wim is onze allround monteur en stoffeerder met een grote dosis kennis door opleiding en ervaring. Ook op het gebied van raamdecoratie en zonwering  heeft hij alle kennis in huis. 


Bart Weezepoel

Onze mensen van de buitendienst zijn misschien wel de belangrijkste voor u als klant. Zij zorgen dat bij u thuis alles op zijn pootjes terecht komt.  

Bart is ook een allround monteur die het vak zeer goed verstaat en de klant graag tevreden stelt.