Een spectaculair 2019

Het klinkt misschien wat vroeg, maar bij Interieur Paauwe weten we al dat 2019 een spectaculair jaar wordt. Afgelopen weken zijn mijn collega's en ik op inkoop geweest bij bekende en minder bekende meubelfabrikanten in Europa. In dit stukje wil ik u kort meenemen op deze inkoopreis en alvast een tipje van de sluier oplichten van wat u in 2019 bij Interieur Paauwe kunt verwachten

Warmte met pit

Voor 2019 zet de trend van warme kleuren en natuurlijke materialen door. Leer en gekleurd glas in combinatie met natuursteen of messing, velourse stoffen zijn helemaal hip. Natuursteen is de must-have voor 2019, en vooral echt marmer.

Marmer; natuurlijk, luxe en uniek

Bij Draenert maken ze de mooiste tafels van natuursteen. Op mijn trip zijn wij dus ook bij Draenert aan de Bodensee geweest om een natuurstenen tafel samen te stellen. De eerste selectie betreft de natuurstenen plaat. Vervolgens bepalen we met behulp van een mal, de uitsnede voor de tafel. Door te schuiven met de mal, bepaal je dus welk stuk marmer je voor jouw tafel uitkiest. De volgende stap is de keuze van de tafelkolom die eventueel bekleed kan worden met leder. Extra speciaal wordt het wanneer de bijpassende stoelen met dit zelfde leder bekleed worden. Onze tafel hebben we besteld met het slimme uitschuifmechanisme van Draenert.

Wanneer u een marmeren tafel koopt, mag u ook zelf de plaat en uitsnede bepalen.

Onze marmeren tafel wordt sowieso een uniek meubelstuk. Maar ook de stoelen van Draenert zijn bijzonder. Deze worden geheel op ambachtelijke wijze gemaakt, zonder binnenframe of ritsen in de bekleding. Puur gemaakt uit passie voor de natuur en vakmanschap.

TV als behang

Op de terugweg hebben we ook een bezoek gebracht aan Rolf Benz en Spectral. Bij Rolf Benz zien we dat de combinaties spannender en kleurrijker zijn. En bij Spectral zagen we de nieuwste technieken qua beeld en geluid in combinatie met slim meubilair. Zo maakt het Spectral Air Signature meubel de LG OLED Wallpaper TV nog mooier en biedt het meubel tevens een elegante oplossing voor de bijbehorende soundbar. Het airboard sluit naadloos aan op het tv-scherm en loopt door in een vloeiend design, waarbij alle kabels onzichtbaar zijn weggewerkt in het meubel.

Spectral heeft haar collectie nog verder uitgebreid en vernieuwd. Deze complete collectie zal straks te zien zijn in onze showroom. Ik kan niet wachten……


Johan Paauwe
28-09-2018