Over Interieur Paauwe

Wat maakt Interieur Paauwe zo uniek? Is het de uitgebreide collectie? Het hoge serviceniveau of het advies van de interieurstylisten? Volgens Johan Paauwe is het een eigen filosofie die Interieur Paauwe handhaaft.

De missie van Interieur Paauwe is om haar klanten een interieur te geven dat hun eigen verwachtingen qua comfort, uitstraling en kwaliteit overtreft. Alles staat bij Interieur Paauwe in het teken van deze missie, om u een beeld te geven:


Groot en bijzonder

Een groot oppervlak met veel interieurstijlen en productgroepen. Dat is in een notedop wat de showroom van Interieur Paauwe inhoudt. De 10.000 m2 grote showroom met maar liefst 34 stijlkamers, zal u inspireren ongeacht welke interieurstijl uw voorkeur heeft.

Naast alle bekende merken ontdekt u hier ook meubelen die nergens anders in Nederland te vinden zijn. 'De krenten uit de pap' noemen wij ze altijd; waarmee we u graag willen verrassen.


Gratis parkeren en lekkere koffie

Wanneer u de moeite neemt om onze showroom te bezoeken, parkeert u natuurlijk gratis en wordt u hartelijk ontvangen door één van onze medewerkers. Hij of zij zal u vragen of u direct met onze woonadviseur aan de slag wilt of graag zelf wilt rondkijken.

Aan onze koffiebar serveren wij u graag een heerlijke kop koffie of thee, vanzelfsprekend gratis.


Advies door geschoolde interieurstylisten

Het stalenlab is het domein van onze adviseurs. Hier helpen zij u bij het uitzoeken en combineren van stalen en kunnen ze met behulp van 3d software uw situatie visualiseren op de grote schermen.

Alle adviseurs bij  Interieur Paauwe zijn opgeleid tot interieuradviseur of -stylist en kunnen u dus voorzien van een juist advies. Onze adviseurs zullen ook doorvragen over uw woon- en leefsituatie. Wanneer u bijvoorbeeld tekeningen of foto’s meeneemt, dan kunnen zij deze gebruiken in hun advies.


Bezoek aan uw situatie

In vele gevallen komen onze adviseurs ook de situatie bij u thuis bekijken, op een moment dat u dit schikt. Met de stalen die zij meenemen kunt u samen de juiste keuze maken.


Bij Interieur Paauwe wordt niets verkocht maar helpen we zoeken!

— Johan Paauwe, directeur Interieur Paauwe


3-Dimensionaal ontwerp


Om u een levensecht beeld te geven van hoe uw interieur er uit komt te zien, tekenen onze adviseurs uw interieur driedimensionaal in met de computer. Deze digitale 3d-tekeningen vormen een belangrijk deel van het totaaladvies dat u krijgt. Op deze manier kunt u zelfs een soort wandeling door uw nieuwe interieur maken!

Bestellen zonder aanbetaling

Wanneer u zich kunt vinden in het advies, gaan we over tot de bestelprocedure.  Voor ons heel gewoon, maar uniek in onze sector, is dat u geen aanbetaling hoeft te doen.  Onze medewerkers checken vervolgens zorgvuldig de orderbevestigingen en controleren de levertijden voor u.


Levering zonder verrassingen


Wanneer de bestelde producten bij ons binnenkomen, neemt onze planning contact met u op om de aflevering in te plannen. Onze eigen buitendienst bestaat uit louter vakmensen. Naast vakbekwaam zijn zij zeer zorgvuldig. Zij leveren en monteren uw meubelen en zorgen ervoor dat u krijgt wat u voor ogen had. Daar hoort ook het plaatsen op moeilijke locaties of het aanbrengen van vloerbescherming bij.

Maak kennis met het hele Paauwe team


Tevreden

Na oplevering vindt de facturatie plaats en na enige tijd nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op om te vragen of u tevreden bent. Mocht er onverhoopt iets zijn, dan zal onze professionele klantenservice alles op alles stellen om u te helpen.

Volgens bovenstaande stappen geeft Interieur Paauwe haar klanten een interieur dat de verwachtingen overtreft.


 

Dagje Zeeland

Wie meer wil met zijn interieur begint bij Paauwe, Midden in het toeristische hart van Zeeland. Maak er een dagje uit van en geniet onderweg van al het moois dat onze kustprovincie te bieden heeft.

Lees verder

Historie

Er is veel veranderd in 65 jaar tijd. Andere en grotere winkel, andere consument, een wereld vol media, een groots aanbod. Een winkel op het internet erbij. Verbreding van het assortiment. Ontdek hier hoe Interieur Paauwe uitgroeide van de kruidenierswinkel tot een toonaangevend interieurbedrijf.

Lees verder

Klantenservice

Hier vindt u de meest gestelde vragen, met de daarbij behorende antwoorden. Heeft u een andere vraag, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice via service@interieur-paauwe.nl of telefonisch via : 0111-401318 .

Lees verder