One-stop-shopping

Alle kennis onder 1 dak

Bij het inrichten van een woning komen alle disciplines bij elkaar. Bij Interieur Paauwe vindt u al deze kennis onder 1 dak. Maak kennis met onze adviseurs. Hieronder leest u meer over al onze vaardigheden.

paauwe-advies.jpeg

Onze adviseurs kijken met een frisse blik naar uw woning, met in het achterhoofd ervaring en praktische mogelijkheden. Zij luisteren naar u, inventariseren uw wensen en helpen u bij het maken van de juiste keuzes qua kleuren, stoffen, meubelen en verlichting.

Onze adviseurs kijken met een frisse blik naar uw woning, met in het achterhoofd ervaring en praktische mogelijkheden. Zij luisteren naar u, inventariseren uw wensen en helpen u bij het maken van de juiste keuzes qua kleuren, stoffen, meubelen en verlichting.

Het juiste licht op het juiste moment. In de ochtend wilt u misschien wat helderder licht en de avond vraagt bij het diner om een ander licht dan bij het lezen van een boek. Een doordacht lichtplan voorziet in al deze lichtbehoeften. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een lichtplan en het invullen van de verlichting daarvan. Dit lichtplan kan een onderdeel zijn van een domoticaprogramma, waarbij u met uw smartphone of tablet de juiste sfeer selecteert.

Het aanschaffen van een bed of matras gaat verder dan kleur, smaak en bijpassende accessoires. Het moet u vooral een goede en gezonde nachtrust bieden. Onze adviseurs u graag een persoonlijk en deskundig advies. Dit advies is afhankelijk van allerlei factoren zoals bijvoorbeeld uw lichaamslengte, gewicht, persoonlijke wensen en de manier waarop u slaapt. In onze slaapstudio vindt u alle slaapsystemen en kunt u ze ook uitproberen. Aan de hand daarvan kunnen wij u een passend slaapsysteem adviseren. Naast het kiezen van uw slaapsysteem helpen onze adviseurs u dan graag verder met uw keuze passend bij uw slaapkamerinrichting zodat de juiste combinatie ontstaat

Naast alle systemen die wij bieden met maatmogelijkheden kunnen wij uw meubelen in perfectie op uw wensen afgestemd! Uw wensen vertalen we in een meubel op maat, met de indeling zoals u wenst. Via onze digitale tekeningen krijgt u bij ons een goede impressie hoe uw eigen meubel eruit komt te zien. Voorbeelden van maatwerk: -Boekenkasten-bibliotheekwanden -TV en audio oplossingen -Linnenkasten, schuifdeurwanden en inloopkasten -Afschuiningen van kasten -Maatwerkoplossingen in combinatie met uw haard

Sfeer begint bij kleur. Kleuren bepalen de warmte (of koelte) van een interieur, maar geven ook een ruimtelijk effect. Welke kleuren passen bij uw woonwensen? Welke kleurencombinaties zorgen ervoor dat uw interieur wordt wat u ervan verwacht? Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het kiezen van basis- en accentkleuren voor uw interieur.

Ontwerp, inrichting en realisatie Door de opkomst van moderne communicatie middelen is de scheidslijn tussen werk en vrije tijd steeds dunner geworden. Thuis op de bank wordt nog even mail beantwoord en op de werkplek is een loungehoek heel normaal, evenals een koffiecorner met hip meubilair of een ontspanningsruimte om te gamen. Flexibele werkplekken, kantoortuinen en verschillende soorten ontmoetingsruimten vragen om andere oplossingen qua comfort, instelgemak en akoestiek dan de traditionele kantoorinrichting. Rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de werknemers verzorgt Interieur Paauwe het ontwerp, de inrichting en de realisatie van deze nieuwe werkplekken

Adviesteam

Maak kennis met onze interieuradviseurs. Stuk voor stuk zijn het gediplomeerde professionals met een passie voor wonen.

paauwe-sylvana.png

"Ik vind het belangrijk om een band met mijn klant op te bouwen waardoor we samen tot het beste interieur komen. Verder heb ik een voorliefde voor wat strakker design en verlichting. Door mijn extra kennis op dit gebied maak ik graag een lichtplan voor u en kan ik u daarmee goed op weg helpen in de wereld van alle nieuwe lichtbronnen die er te koop zijn."

- Sylvana Fokker

paauwe-tymon.png

Waar de lach is, daar is Tymon. “Ieder persoon is uniek en zo dus ook ieder interieur. Daarom is het samenstellen van uw interieur een creatief avontuur dat we samen aangaan!” Na een kennismaking bewandelt Tymon samen met u het pad om uw interieur zorgvuldig samen te stellen om tot uw droominterieur te komen, uw thuis! Met zijn creativiteit, spontaniteit en gastvrijheid past Tymon uitstekend in het Paauwe team!

- Tymon van Geel

paauwe-silke.png

"Ik word gelukkig van het feit dat ik klanten blij kan maken met het samen creëren van hun droomwoning. Het interieur moet een thuisgevoel geven." Aldus onze jongste adviseur. Silke heeft de opleiding interieuradviseur afgerond aan het HMC. Het maken van interieurs in 3D is één van haar specilaliteiten.

- Silke Rietbroek

paauwe-lisa.png

Deze creatieveling is van vele markten thuis. Ze is interieuradviseur bij Paauwe, maar draagt ook bij aan de styling van de showroom en kijkt graag mee met Ada bij de inkoop. Tijdens haar opleiding 'Art of Design' liep ze stage bij Interieur Paauwe en daar is haar liefde voor interieurstyling en voor de winkel ontstaan. "Het leukste aan deze baan vind ik het samen met de klant opzoekgaan naardatgene wat bij ze past."

- Lisa Geuze-boot

paauwe-steven.png

"Als we van een huis een thuis hebben gemaakt hebben we het goed gedaan. Geen showroom, maar een interieur wat als een warme jas om je heen zit. Waar je jezelf thuis voelt en alle praktische zaken aansluiten op je eigen manier van leven. Toch een beetje 'vakidioot' met voorliefde voor mooie producten. Niet verkopen, maar helpen zoeken naar datgene wat bij u past. Zowel qua smaak/woonstijl als praktische zaken en budget. Dan komen we samen tot het mooiste en beste interieur. En daar gaan we voor!"

- Steven Marteijn

paauwe-jeanine.png

"Opgegroeid tussen de meubelen zit het vak toch een beetje in de genen. Met een voorkeur voor wat stoerder natuurlijke materialen in een eigentijdse landelijke sfeer wil ik graag de mooiste interieurs met u maken. Ook de mix van stijlen spreekt me zeker aan. Ik wil u graag laten zien wat we daar allemaal in kunnen betekenen."

- Jeanine Jansen-Paauwe

paauwe-john.png

"Als inkoper probeer ik bij het samenstellen van de collectie altijd u te verrassen. Uiteraard vindt u de nieuwste modellen van onze topmerken, maar daarnaast ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en mooie meubelstukjes die u nergens anders zult vinden."

- Johan Paauwe

Onze adviseurs helpen je

Onderhouds-advies

Van een mooi interieur kun je genieten. Goed onderhoud verlengt de levensduur en verhoogt het woongenot van je meubelen. Onderstaand geven wij u een aantal basistips voor het onderhouden van uw meubelen

onderhoud3.jpg
We bespreken gaan de mogelijkheden

Persoonlijk advies?

Wat kan de adviesbrigade voor u betekenen? Maak kennis met de adviseurs van onze adviesbrigade. Zij luisteren naar uw woonwensen en dragen oplossingen aan voor uw vragen en uitdagingen.