Onze adviseurs helpen je

Advies door geschoolde stylisten

Het stalenlab is het domein van onze adviseurs. Hier helpen zij u bij het uitzoeken en combineren van stalen en kunnen ze met behulp van 3d software uw situatie visualiseren op de grote schermen. Alle adviseurs bij Interieur Paauwe zijn opgeleid tot interieuradviseur of -stylist en kunnen u dus voorzien van een juist advies. Onze adviseurs zullen ook doorvragen over uw woon- en leefsituatie. Wanneer u bijvoorbeeld tekeningen of foto’s meeneemt, dan kunnen zij deze gebruiken in hun advies.

paauwe-interieurstijlen.png

Hier begint dat warme, welkome thuisgevoel

pen-ruler-sharp-light.svg
Stijlvol

Een groot oppervlak met veel interieurstijlen en productgroepen. Dat is in een notedop wat de showroom van Interieur Paauwe inhoudt. De 10.000 m2 grote showroom met maar liefst 34 stijlkamers, zal u inspireren ongeacht welke interieurstijl uw voorkeur heeft.

hand-holding-heart-sharp-light.svg
Gastvrij

Wij verwelkomen u graag. We horen graag of u direct met onze woonadviseur aan de slag wilt of graag zelf wilt rondkijken.Aan onze koffiebar serveren wij u graag een heerlijke kop koffie of thee, vanzelfsprekend gratis.

handshake-angle-sharp-light.svg
Behulpzaam

De juiste producten en materialen vinden in een groot aanbod. Daarmee helpen onze medewerkers u graag. Zij kennen de collecties en weten de juiste combinaties te maken. Wanneer u bijvoorbeeld tekeningen of foto’s meeneemt, dan kunnen zij deze gebruiken uw het juiste advies te geven. 

heart-sharp-light.svg
Gepassioneerd

Onze medewerkers zijn allemaal 'interieurliefhebbers' met liefde voor hun vak die gepassioneerd helpen om van uw huis uw thuis te maken. 

Onze adviseurs helpen je

3-dimensionaal ontwerp

Om u een levensecht beeld te geven van hoe uw interieur er uit komt te zien, tekenen onze adviseurs uw interieur driedimensionaal in met de computer. Deze digitale 3d-tekeningen vormen een belangrijk deel van het totaaladvies dat u krijgt. Op deze manier kunt u zelfs een soort wandeling door uw nieuwe interieur maken!

Overview.jpg

Maak kennis met Paauwe

U bent van harte welkom in onze showroom! Of u nu gezellig wilt rondsnuffelen, specifieke (SALE) showroommodellen wilt bekijken of een interieuradvies op maat wilt, het kan allemaal! 

Een afspraak is niet verplicht, maar zeker voor een interieuradvies wel raadzaam. We zorgen er dan voor dat er een adviseur voor u beschikbaar is.