Poliform

De Italiaanse streek Brianza is sinds 1970 de thuisbasis van meubelfabrikant Poliform. Vanuit hier worden de mooiste kasten en opbergmeubelen ontworpen en geproduceerd, allen in onmiskenbaar Italiaans design en van superieure kwaliteit.

Kasten met allure

Poliform heeft een uitgebreide collectie designkasten, inloopkasten, bibliotheekkasten en dressoirs. Het oogstrelende Italiaans design, de strakke lijnen en de luxe materialen geven een Poliform meubel allure.

 

Poliform kast op maat

Een Poliform kast kan overal en past overal. Van penthouse tot herenhuis , van directiekamer tot keuken. Conform uw woonwensen stelt u samen met één van onze adviseurs uw Poliform kast samen. U kiest eerst één van de productlijnen, bijvoorbeeld inloopkast Senzafine of boekenkast Sintesi. De mogelijkheden qua maatvoering, indeling en afwerking zijn bijna onbeperkt.

 

Poliform by Interieur Paauwe

Wilt u Poliform kasten in het echt zien en voelen? Wij laten u graag kennismaken met Poliform in onze showroom. Onze interieuradviseurs vertellen u graag alle ins en outs van deze Italiaanse designmeubelen.