Leolux

Al ruim 80 jaar maken de vakmensen van Leolux uit Venlo stoelen en banken. Daarbij worden zij uitgedaagd door ontwerpers en kunstenaars. Door vakmanschap, ambacht en de nieuwste technologie te combineren slagen zij er elke keer in om een perfect zittend meubel te maken.

Leolux Design Meubelen

De veelzijdige Leolux collectie biedt een brede keuze in designmeubelen. In elke moderne stijl, van vertrouwd eigentijds tot avant-garde design, van design banken en design hoekbanken tot design fauteuils en poufs. Maar ook bijzettafels, salontafels, eetkamertafels en eetkamerstoelen. Allemaal gemaakt op bestelling, zodat uw Leolux design meubel een heel persoonlijke invulling krijgt.

 

Leolux Design Klassiekers

Met regelmaat winnen de stoelen en banken van Leolux internationale prijzen.  Zo is de Leolux Pallone uitgegroeid tot een icoon van modern wonen.  De Pallone is nog steeds één van de meest verkochte Leolux stoelen bij Interieur Paauwe.

 

Leolux by Paauwe

Wie Leolux uitgebreid wilt ontdekken komt naar Interieur Paauwe. In onze  showroom zijn de Leolux banken, hoekbanken, fauteuils, salontafels, eetkamertafels en eetkamerstoelen te zien en te voelen.  Onze adviseurs willen  de ‘ins en outs’ van de Leolux collectie graag met u delen.