Herfst, puur & minimalistisch, bont of botanisch

Een nieuw jaargetijde brengt ook nieuwe trends voor in je interieur. In onze stijlkamers zien we de volgende trends voor het najaar:

Puur & minimalistisch

Duurzaamheid, puurheid en een zekere soberheid zien we in de minimalistische interieurstijl dit najaar. De kleuren vertalen zich in heldere (pastel)tinten in combinatie met de hedendaagse grijstinten. Ofwel een mix van natuurlijke en industriële kleuren, maar ook ton sur ton met koper en oranje zijn hierbij goed mogelijk. Meubelen en accessoires met ronde vormen passen goed in deze trend. En als materiaal zien wij hout in lichte kleuren, transparant glas en slanke metalen frames terug.

 

Warm en kleurrijk

Luxe materialen rijk gedecoreerd in warme kleuren zijn de kenmerken van deze woontrend. Het kleurenpalet zit vol diepe kleuren als koraalrood, mosterdgeel en diepe groentinten, toegepast op stoffen van velours en rib. Waarbij er overmatig gedecoreerd mag worden met franjes en dessins. Ook in de meubelen zien we luxe materialen als leder en marmer, maar dan wel in verrassende en onverwachte kleuren terug. Een behang in oranje baksteenlook of jeansstof kan allemaal ook.

 

Botanisch

De groene botanische trend zet dit najaar door, met rijk gedecoreerde stoffen en wandbekleding met natuurprints. Opvallend daarbij zijn de prints van historische dier- en plantensoorten. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor echte planten in het interieur, in mooie potten die staan op plantenkrukjes of -rekjes. De meubelen zijn van massief hout eventueel gecombineerd met een ruwe ledersoort.

 

Wilt u meer zien van deze trends? Bezoek dan onze stijlkamers in onze showroom in Zonnemaire.


jeanine
06-09-2019