Tips voor opruimproblemen

Het voorjaar is in aantocht. Tijd om de boel in huis eens goed op te ruimen. Weet u niet waar u moet beginnen? We geven je hier alvast wat opbergtips!

Compacte opbergers in de hal

We beginnen bij de entree, in de hal. Vaak zwerven hier allerlei losse zaken als sleutels, kammetje e.d. Waar laat je deze kleine items? Berg ze op in mooie ondiepe planchettes voorzien van een onzichtbare lade zodat al deze spulletjes uit het zicht verdwijnen.

Een andere opruimuitdaging in de hal zijn de schoenen. Gelukkig hebben we hier ook mooie schoenenkasten voor zowel groot als klein of geïntegreerd in een mooi hal- of garderobemeubel.

 

Voor de perfecte TV en audiobeleving

Gaan we door naar de woonkamer en ploffen we op de bank om een goede serie of film te bekijken in perfect beeld en geluid, dan ontkomen we helaas niet aan allerlei randapparatuur als mediaboxen en speakers. In een tv-audio meubel krijgen al deze componenten een plekje en verdwijnen alle kabels uit het zicht. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het beeld of geluid.

 

Overzicht in de kleedkamer

De kleedkamer is een verzameling van garderobes en schoenencollecties, waarin het overzicht veelal ontbreekt. Een aantal tips om dat te verbeteren.

Steeds meer kleding wordt opgehangen in plaats van gevouwen. Met een kledinglift kun je eenvoudig de hogere hang naar je toe halen en een goed overzicht krijgen.

Schoenenlades onderin de kast zorgen ervoor dat je de hele diepte kunt gebruiken en snel en makkelijk overzicht krijgt in je schoenenverzameling. 

 

Tot slot nog een algemene tip omtrent kasten: het benutten van de volledige ruimte tussen vloer en plafond geeft niet alleen de meeste opbergruimte, maar geeft ook een rustig en dus opgeruimd beeld. 

Wil je nog meer tips? Kom dan gerust langs in onze showroom waar onze adviseurs je graag helpen en mooie voorbeelden kunnen laten zien.

En voor extra inspiratie: bezoek ons Pinterest-bord Opbergers en Kasten.


steven
24-02-2023