Roze in je interieur

Kleur is helemaal terug in het interieur! Op de jaarlijkse wereldbeurs in Milaan was dat meer dan goed te zien.

Groen, blauw geel enzovoorts; maar dan ook wel uitgesproken.  En last bus not least; Pink….  Nou worden al veel mensen huiverig als je dit vertelt. “ Is dat wel houdbaar; wordt je dat niet snel beu? “

Kleur is helemaal terug in het interieur! Op de jaarlijkse wereldbeurs in Milaan was dat meer dan goed te zien. Groen, blauw geel enzovoorts; maar dan ook wel uitgesproken.  En last bus not least; Pink….  Nou worden al veel mensen huiverig als je dit vertelt. “ Is dat wel houdbaar; wordt je dat niet snel beu? “

Daar zijn zeker oplossingen voor. Uiteraard kunnen uitgesproken kleuren sneller hun houdbaarheid verliezen. Maar het is maar net hoe je dit toepast.

We geven altijd aan dat verf, behang, vloerkleden en accessoires hier de beste hulpmiddelen in zijn.

Tijdens onze Pink Power weken ontdek je een collage in onze showroom waarbij de wand een knallend roze bloemenbehang bevat; maar de chaise van Artifort die hiervoor staat is een prachtig donkerpaars en de fauteuil juist heel zacht roze. De zacht roze en paarse verlichting en de frisse bloemen zorgen dat het top wordt. De kleur van de bank blijft jaren goed; maar het wordt zeker géén saai interieur!

En het roze zorgt voor een vrolijk en frisse uitstraling. 

En mocht er een moment komen dat dit het niet meer is…. Dan zijn er nog voldoende andere combinaties te bedenken die wat makkelijker te wisselen zijn in combinatie met de basismeubelen die net wat rustiger zijn en hun levensduur kunnen doorstaan. 

Plan een date met onze adviseurs en laat je bijpraten hoe je tóch wat kan durven in je interieur wat lang in de tijd mooi en actueel blijft.  

P.S. Kijk voor meer Pink inspiratie ook eens op ons Pink Pinterest-bord!


steven
22-09-2023