Jasno Shutters

Shutters zijn houten luiken met regelbare lamellen en worden al eeuwen gebruikt in o.a. mediterrane landen en de Verenigde Staten. Door de traditionele shutters een eigentijdse look & feel te geven, zorgde Jasno ervoor dat deze ook in Nederland populair werden.

Jasno shutters

Met Jasno shutters geeft u elke ruimte een eigen, unieke sfeer. Door te spelen met licht past u deze sfeer eenvoudig aan. Jasno shutters worden altijd op maat gemaakt en zijn van uitstekende kwaliteit. U herkent Jasno shutters aan de verzonken scharnieren, de technische zijstijl, de pengatverbindingen, de kwartiersgezaagde lamellen en de krasvaste, UV- en vochtbestendige lakafwerking.

 

Jasno houten jaloezieën

De introductie van Jasno blinds, die passen bij de shutters, betekende een terugkeer van de houten jaloezieën in het interieur. De houten jaloezieën van Jasno vormen een klasse apart. U herkent deze aan de (duurzame) houtsoort, de lakafwerking, het gebruik van koordjes voor en achter de lamellen en de trapeziumvormige onderlat. Ook de Jasno blinds worden altijd op maat gemaakt!

 

Jasno vouwgordijnen

In 2014 introduceerde Jasno de Jasno folds. Deze vouwgordijnen hebben een stoere en duurzame uitstraling door het gebruik van geweven papier. Dit Dutch Desing product herkent u aan de houten latten, het textiel van geweven papier en de mooi wegwerking van de stof in de bovenbak.

 

Jasno bij Paauwe

Wilt u ervaren wat Jasno shutters, blinds of folds met de sfeer in een ruimte doen? In onze showroom hebben wij diverse opstellingen van Jasno producten staan ter demonstratie. Onze adviseurs geven u graag advies over de toepassing van de Jasno:  Highlight your Home.