De zonneauto van de TU Delft komt naar Zonnemaire

Tweede Paasdag staat bij ons in het teken van duurzaamheid en high-end technology. Enkele studenten uit het team komen graag meer vertellen over de Bridgestone World Solar Challenge in Australië.

Jaarlijks vieren we op tweede paasdag de start van het voorjaar met een wisselend thema. Dit jaar staat deze zogenaamde kick-off in het teken van duurzaamheid en high-end technology en pakken we uit met de komst van zonneauto Nuna. Daarnaast zijn er 34 nieuwe stijlkamers te bewonderen en staat de nieuwe collectie buitenmeubelen klaar in onze showtuin. Maar in het bijzonder presenteren wij u verschillende duurzame merken en high-end technologische oplossingen. Niets nodig voor in of om het huis? U bent ook van harte welkom om sfeer te proeven, lekker rond te kijken en u wellicht te laten inspireren voor de toekomst.

Wie aan zonneracen denkt, denkt aan de zonneauto van de TU Delft. Het Vattenfall Solar Team bouwde deze auto en wist van de afgelopen elf races, negen races te winnen in een extreem sterk veld. Universiteiten als MIT, Stanford en Cambridge bijten keer op keer in het stof. Hoe speelt een team van Nederlandse studenten dit klaar? Op tweede paasdag komt deze negenvoudige wereldkampioen naar Interieur Paauwe, vertellen ze je graag over de Bridgestone World Solar Challenge in Australië en kunt u ze de hemd van het lijf vragen!

BEDIEN UW LUXAFLEX MET UW TELEFOON

Met PowerView Motorisation van Luxaflex wordt ‘s werelds mooiste raambekleding nu ook de intelligentste. Zo gaan uw gordijnen automatisch om 7.30 uur open en bij bedtijd weer dicht? Informeer naar de mogelijkheden!

TEXTIEL GEMAAKT VAN AFVAL

De Ploeg geeft nieuw leven aan plastic zwerfafval. Plastic van de oceaanstranden worden verwerkt tot een stevig garen. Het resultaat? Onverslijtbare en duurzame stoffen. Kom eens lang en bekijk het zelf!

Inspiratiemakers van de toekomst!

In de 10.000 m2 grote showroom wordt onze wisselende collectie smaakvol gepresenteerd in wel 34 stijlkamers. Laat u inspireren door onze etalages, deskundige interieuradviseurs- en stylisten, 3D visualisaties of ga zelf op zoek naar de stijl die bij u past. Bij Interieur Paauwe maken we van uw huis uw thuis.