Laten we uw balkon of dakterras in het zonnetje zetten

Het zonnetje schijnt volop en zeker uit de wind is het heerlijk toeven in de buitenlucht. Dit maakt uw balkon of dakterras tot een zeer waardevol plekje aan huis. In deze bijzondere tijd misschien zelfs meer dan ooit.

Naast de inrichting binnenshuis helpen onze adviseurs ook graag bij het inrichten van een balkon of dakterras. Dit doen we door niet alleen te adviseren in meubelen, maar ook door mee te denken in de juiste indeling, het gebruik van kleuren en andere praktische zaken. Veel wind op het dakterras? Dan adviseren we wat zwaardere materialen als kubu of staalframe. Maar ook op andere vragen hebben wij het antwoord, zoals een buitenkleed het antwoord kan zijn op meer kleur en sfeer, of hoe mooie buitenverlichting, windschermen of overkappingen een look totaal kunnen veranderen. Dat en nog veel meer…!

Onze showroom- en tuin zijn goed gevuld met nieuwe collecties voor buiten. Van grote keramische tafels tot bescheiden bistrosets, van parasols tot complete loungehoeken en van materialen als hout, aluminium of fiber. Ontdek de parels van bekende merken als Borek, Umbrosa, Giorgetti, Joli, Vincent Sheppard, Fatboy, Max & Luuk en Janua.