now! by Hülsta

Now! by Hülsta is het jonge merk van Hülsta. Dit jonge merk staat voor tijdloos design op een milieuvriendelijke manier, zeer functioneel en volgens de kwaliteitsnormen die ze bij Hülsta gewend zijn.

Wonen, eten, slapen, werken - kortom je kunt met now! prima leven.

De Now! by Hülsta collectie bestrekt wonen, eten, slapen en werken. Nog een bijzonder eigenschap van deze meubels is dat ze praktisch uit elkaar te halen zijn zonder gereedschap.

Now! maakt gelukkig

Met de vele collecties en uitvoeringen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u uw nieuwe meubel geprojecteerd zien volgens uw eigen wensen in uw eigen woonkamer? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs en zij tekenen driedimensionaal het meubel van uw dromen.

Ontdek Now! by Hülsta bij Paauwe

Wie Now! by Hülsta wil ontdekken komt naar Zonnemaire. Interieur Paauwe bevat een van de grootste Hulsta Design Centers van Nederland, In dit Design Center is kunt u de programma’s van Hulsta live zien, voelen en bewonderen.

Hülsta

Hülsta biedt een topcollectie op het gebied van wonen, eten, slapen en maatwerk! Maak kennis met een van de meest innovatieve meubelmerken op het gebied van kasten.

Lees verder