Nieuwbouw appartement in Goes West

Op de locatie in Goes West waar voorheen het pand van de Keuringsdienst van Waren stond, is nu een mooie appartementencomplexen gebouwd. Bij één van die appartementen kijken we binnen.

Al vroeg in de bouwfase kwamen de huidige bewoners zich oriënteren bij Interieur Paauwe. Daar werden ze enthousiast van de mooie meubelen en het deskundige advies. Interieuradviseur Sylvana maakte een interieurontwerp inclusief kleuren- en lichtplan geheel naar smaak, stijl, praktische wensen en budgettering van de nieuwe bewoners. 

Enkele opvallende kenmerken in dit interieur zijn; de PVC vloer met stoere planken in verschillende kleuren, het Hülsta wandmeubel dat achter de bank doorloopt en het ronde Desso vloerkleed bij de Pode hoekbank! Verder is het lichtplan heel fraai en uitgebalanceerd met o.a. de IYO lamp van Ferrolight boven de eettafel in dezelfde kleur als de stoelen. De kleur van de stoelen en bank, zie je ook weer terug in de gordijnen en de wandbekleding. Het halmeubel in de hal is van Hülsta Now evenals het zwevende meubel en de inloopkasten in de kleedkamer.