Vier vakantie rondom je woning

Een meivakantie in het buitenland zit er dit jaar niet in. Wij zullen in en rondom onze woning blijven. Gelukkig is het voorjaarsweer uitstekend en kunnen we in onze eigen tuin of balkon ook genieten. Is jouw tuin of balkon al klaar voor jouw vakantie? Zo niet, dan volgen hier nog een aantal suggesties om jouw vakantiebestemming te upgraden.

Wat buiten hoort, houden we buiten

Niets lekkerder dan de deuren open en de frisse lucht die in je huis komt. Echter insecten houden we liever buiten en dat doen we met mooie luxe horren van Luxaflex. Lopen we vanuit de tuin of het balkon weer naar binnen, willen we zand en aarde buiten houden. Dat gaat nagenoeg vanzelf met de kwaliteitsmatten van Ritz. Voor zowel buiten als binnen zijn er schitterende matten beschikbaar en om de boel af te maken een bijbehorende bezem om je terras of balkon aan te vegen. 

Natuurlijke materialen voor buiten

Lekker voor aan je voeten en ook praktisch om zand niet te verspreiden, zijn kleden voor buiten. Dit maakt je terras of balkon zowel  figuurlijk als letterlijk warmer. Steeds meer stofferingsfabrikanten leveren stoffen die ook geschikt voor  buiten zijn. Dat maakt mooie maatwerkoplossingen mogelijk, maar ook de kant-en-klare kleden van bijvoorbeeld Fatboy geven je terras of balkon net dat extra's. Helemaal hip zijn de etnische prints en aardtinten deze zomer. Die prints zie je ook terug in kussens of pouffes. 

Buiten wordt binnen en binnen wordt buiten

De buitenmeubelen van Borek zijn zo comfortabel en fijn afgewerkt, dat ze ook binnen niet zouden misstaan. De loungebanken worden dan ook veel toegepast in serres en tuinhuizen. Ook de meubelen van Vincent Sheppard en Janua  lenen zich uitstekende voor gebruik zowel binnen als buiten. Heb je een serre of overkapping dan kun je lekker mixen met indoor en outdoor items. 

Inspiratie nodig om jouw balkon, terras, serre of tuinhuis vakantieproof te maken? Bekijk onze collectiepagina of Pinterest bord! Ook bent u welkom in onze ruim opgezette winkel met showtuin. *

*) met inachtneming van de RIVM richtlijnen ter voorkomen van de verspreiding van het COVID-19 virus.


steven
21-04-2020