Altijd perfecte opstelling met een track

Gelukkig zijn daar oplossingen voor. Zo heeft Wever en Ducre een prachtig railsysteem voor aan het plafond waar je op de plek die jij wilt de verlichting (insets) inplugt die jij wilt. Klik de insets gewoon vast en zorg voor de optimale lichtsfeer in elke kamer. Hiervoor beschik je over insets met opaal cover, spots, tracklights en decoratieve pendelarmaturen die je heel persoonlijk met elkaar kan combineren. En de regeling? Dat gebeurt heel comfortabel met de Light Control App vanaf je smartphone of tablet.

 

Kroonluchter van elektriciteitskabels

Het kan ook anders. In plaats van de elektriciteitskabels weg te werken, koos ontwerper Arik Levy er juist voor om ze te gebruiken als dragende structuur van zijn Wireflow 3D lamp van Vibia. Deze lamp is een herinterpretatie en heruitvinding van het klassieke kroonluchter armatuur. De dragende structuur van het Wireflow 3D armatuur is opgebouwd uit zwarte elektriciteitskabels en 4,5 Watt LED lichtbronnen, geïnspireerd op de bekende zwarte lampfitting. De elektriciteitskabels van de Wireflow collectie vormen driedimensionale geometrieën die ondanks hun grote afmetingen een gevoel van transparantie creëren. 

Decentrale ophanging is een een perfect middel. Veel hanglampen zoals de Wetro worden voorzien van zogenaamde hooks of cilindervormige draadverlopers zodat je het lampje precies op de juiste plaats kan krijgen. De tube van vibia werkt zelfs met buisjes langs het plafond. Je kunt ook zogenaamde canopy's toepassen, waarin je meerdere kleine lampen in een centrale ophangingsbak kwijt kan.

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een paar mogelijke oplossingen om toch de juiste verlichting op de juiste plek te krijgen, ondanks dat je plafondlichtpunt ergens anders zit. Mocht je hierover meer willen weten, kom gerust langs in onze showroom voor je eigen lichtadvies. 

 

INSPIRATIE MAKERS

Bij Interieur Paauwe kunt u vele werelden ontdekken om in te wonen. Altijd anders, altijd verrassend, altijd individueel en altijd verbazingwekkend. Bij ons vindt u uw persoonlijke woonwereld, om precies zo te leven, zoals u zich voelt.

Inspiratie op maat

Vergelijkbare Artikelen

keramiek_metaform_paauwe_1500x600.jpg

Keramiek, de tijdloze favoriet in je interieur

Keramiek heeft een opmerkelijke comeback gemaakt in moderne interieurs, en dat is geen verrassing. D…

Lees dit artikel
Hulsta_presale_Paauwe_1.jpg

Hülsta nu voordelig!

De Hülsta collectie zal vanaf deze maand niet meer leverbaar zijn; wat betekent dat onze Hülsta stud…

Lees dit artikel
Rolf Benz - Sina - Paauwe 1.jpeg

Klaar voor het voorjaar

Met het voorjaar in het vooruitzicht is het tijd om je interieur een frisse update te geven. Nieuwe …

Lees dit artikel
paauwe-terzani-9.jpg

Nieuwe verlichting van terzani

Onze collectie verlichting is onlangs uitgebreid met een aantal nieuwe lampen van het Italiaanse des…

Lees dit artikel
team7-pand.jpg

De wereld van Team 7

Afgelopen week stapten we in de wereld van TEAM 7 in Oostenrijk . Wij mochten het nieuwe TEAM 7 Worl…

Lees dit artikel
Paauwe  Rolf Benz 4.jpg

Rolf Benz outdoor

Geniet nu van het unieke buitengevoel, maar dan met het legendarische zitcomfort van Rolf Benz. Deze…

Lees dit artikel
Breakpoint