Arco

Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. En de producten die bij tafels horen, zoals stoelen, kasten, kleinmeubilair en woonaccessoires. Arco is een in Winterswijk gevestigd familiebedrijf met een lange geschiedenis, maar is ook een bedrijf van nu: gedreven, inventief en toegewijd.

Duurzaamheid

Binnen Arco is duurzaamheid geen modeterm, maar iets wat geworteld is in binnen de bedrijfscultuur. Dat uit zich in de waarde die het bedrijf hecht om in Nederland te produceren met eigen mensen. Dat bij de productie en de logistiek het milieu zo min mogelijk belast wordt, is voor Arco logisch.

 

Local wood

Wat mooi is hoeft niet van ver te komen… en daarom koopt Arco het hout voor de Local Wood-collectie dichtbij, in het gebied rondom de fabriek in Winterswijk. En behalve mooi, is het voor Arco ook logisch om hout uit de eigen regio te gebruiken; de kennis en kunde van de eigen medewerkers komt per slot van rekening ook uit de buurt. Bovendien hoeft het hout dat gebruikt wordt niet ver vervoerd te worden en dat is beter voor het milieu.

 

Arco bij Interieur Paauwe

Wie de producten van Arco wilt ontdekken, komt naar Interieur Paauwe. In onze showroom zijn de eettafels en stoelen te zien en te voelen. Onze adviseurs willen  de ‘ins en outs’ van de Arco collectie graag met u delen.